Tinder Fotoshoot in Amsterdam

Tinder Fotoshoot in Amsterdam

Krijg meer swipes naar rechts met de hulp van een tinder fotograaf! Ik maak voor jou de beste tinder foto. Boek nu je tinder fotoshoot!Een Tinder fotoshoot is tegenwoordig een ding, iedereen wil de beste matches krijgen op Tinder. Daarvoor moet je wel goede foto's van jezelf hebben. Ik heb al honderden foto's gemaakt voor zowel mannen als vrouwen om hun dating foto beter te maken. Mijn klanten ontmoeten meer en hogere kwaliteit mensen na het uploaden van mijn foto's.

Ik ben jouw Tinder fotograaf in Amsterdam en Nederland!

Wie er boven de menigte wilt staan en meer likes wilt ontvangen lees dan vooral verder. In twee uur tijd kan ik voor jou de beste foto's maken, waardoor jou dating foto er natuurlijker, spontaner en relaxed uit ziet.

Zit je op Tinder of welke dating app dan ook? Je foto's zijn verouderd en al je foto's zijn met vrienden? OH en plaats alsjeblieft geen foto met een vis! Ik kan je helpen.

Kies een van de tinder fotoshoot pakketten aan om jou Tinder foto weer up to date te maken.

Gebruik dit niet als dating foto!

Vaak genoeg heb ik klanten gehad (zowel mannen als vrouwen) die foto's gebruiken van 6 jaar geleden of ze gebruiken groepsfoto's met vrienden of familie. Naast dat ze dit soort foto's gebruiken zijn de foto's ook nog van erg lage kwaliteit of hebben ze een print screen gemaakt van hun Instagram foto.

Bovenstaande foto's zullen alleen maar een negatief effect hebben op de kans dat iemand je een like geeft. Het is namelijk erg onpersoonlijk en de vrouw of man in kwestie heeft geen idee wie je nou bent.

Gebruik deze foto's als dating foto!

Wat moet je dan wel als dating foto gebruiken? Heel simpel, een foto van jezelf. Het klinkt misschien heel cliché, maar de persoon die jou profiel ziet wilt in drie a vier foto's kunnen zien wie jij bent.

Daarom is het zo belangrijk dat je hoge kwaliteit portret foto's van jezelf hebt. Naast twee portret foto's kan je nog een foto toevoegen van je sport of een vakantie die je gemaakt hebt. Gebruik alleen foto's waar je zelf op staat!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 MShell, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.