Snel een kleine lening aanvragen

Snel een kleine lening aanvragen

Snel een klein bedrag lenen

Het komt iedereen wel bekend voor het eind van de maand komt net wat eerder in zicht dan het budget wat we nog op onze rekening hebben staan. Wat doe je in zo een geval? Je kunt geld lenen bij familie en vrienden maar niet iedereen staat hier open voor. Een andere manier om meer financiële ruimte te creëren is het aanvragen van een minilening.Hoe een minilening aanvragen

Om snel een bedrag op jouw rekening gestort te krijgen kun je een minilening aanvragen. Het aanvragen gaat simpel en snel, je doet dit gewoon online. Dus geen lange gesprekken bij een bank of door de telefoon. Bij de eerste aanvraag zal je nog wel even wat documenten moeten meesturen maar bij een tweede en daaropvolgende aanvraag gaat alles online en heb je het geld met 10 minuten op je rekening staan.

Geld lenen met BKR

De minilening of ook wel minikrediet genoemd staat bekend om zijn soepele manier van geld lenen. Het wordt ook wel lenen zonder papierwerk genoemd. Je kunt namelijk ook geld lenen met een negatieve BKR codering. Hiermee is de minilening ook de enige in zijn soort. Normaal gesproken is geld lenen met een negatieve BKR codering namelijk niet mogelijk.

Lenen zonder loonstrook

Zoals we hierboven al beschreven is de minilening de leenvorm waarbij geld lenen erg snel en simpel geregeld kan worden. Lenen met BKR is een optie maar ook lenen zonder loonstrook behoort tot de mogelijkheden. Stel je zit even zonder werk dan is het mogelijk om toch een kleine lening af te sluiten zodat je toch even wat ruimer kunt leven. Of het verstandig is om in dit geval geld te lenen dat moet je wel even goed van te voren bedenken. Geld lenen kost namelijk altijd geld.

Welke bedragen kan ik lenen

Als je besluit om een minilening af te sluiten dan kun je bedragen vanaf 50 euro tot 1500 euro lenen. Bij een klein bedrag is de looptijd 15 dagen als je echter een bedrag van 1500 euro leent dan is de looptijd 62 dagen. Na de looptijd moet je het geld aan de minilening aanbieder terug betalen. Wees hier wel bijtijds mee want als je te laat bent dan volgt er een boete en dit is natuurlijk zonde.


© 2015 Michenb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.