Geld lenen zonder BKR check

Geld lenen zonder BKR check

Wil je geld lenen zonder BKR toetsing, dat zijn de mogelijkheden beperkt. Finstart.nl vertelt jou graag over de mogelijkheden wanneer je geld wilt lenen met een negatieve BKR.Een negatieve BKR registratie, je komt er helaas niet snel meer vanaf. Maar watw als je een negatieve BKR registratie hebt, zijn er dan nog mogelijkheden om geld te lenen? Het antwoord is eenvoudig: ja. Het is mogelijk om geld te lenen met een negatieve BKR registratie. Echter zijn de mogelijkheden enorm beperkt. Veel aanbieders voeren een BKR check uit, heb je een negatieve BKR registratie? Dan is het vaak niet mogelijk om de betreffende lening te ontvangen. Gelukkig zijn er ook aanbeiders die geen BKR toetsing uitvoeren. Een populaire lening waarbij een BKR check niet aan de orde is, is de minilening. Met een minilening leen je eenvoudig en snel 100 tot 1.500 euro.

Het aanvragen van een minilening gaat eenvoudig en snel. Nederland kent hoofdzakelijk 2 aanbieders van een minilening. Dit zijn Ferratum en Saldopdipje. Een minilening aanvragen duurt bij beide partijen minder dan 5 minuten. Na akkoord staat het geld binnen 24 uur op je rekening. De minilening is dus een prima lening wanneer je met spoed geld nodig hebt. Het geleende geld betaal je makkelijk terug vanuit je luie stoel door middel van iDeal. 

Heb je een grotere lening nodig? Dan is de persoonlijk lening ongetwijfeld de beste keuze voor jou. Met een persoonlijke lening leen je namelijk tot wel 50.000 euro voor persoonlijke doeleinden zoals de aakoop van een auto, caravan of motor. Natuurlijk kun je het geld ook gebruiken voor een verbouwing of wereldreis, de keuze is aan jou! 

Belangrijk om te weten: Geld lenen kost geld! Bedenk ook altijd vooraf of je de lening daadwerkelijk nodig hebt. Wellicht zijn er andere oplossingen waardoor de lening overbodig is. Kijk ook vooraf of je het betreffende bedrag per maand kunt missen om de lening tijdig te kunnen terugbetalen.  


© 2015 Jasper, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.