Passend hypotheekadvies in de regio

Passend hypotheekadvies in de regio

Hypotheekadvies Utrecht nodig? De meeste mensen kopen niet dagelijks een huis. Er komt nogal wat bij kijken, niet alleen financieel. Waar moet je op letten als je een huis koopt? In dit artikel leggen wij het je graag uit.Het kopen van een huis is een grote stap. Een gemiddeld huis kost 200.000,- en dat is een bedrag dat de meeste mensen niet hebben. Passend hypotheekadvies is dan noodzakelijk. Mensen hebben steeds vaker de neiging om online zelf te gaan vergelijken en dan de 'beste' hypotheek af te sluiten. In de meeste gevallen kost dat veel meer dan wanneer men advies inwint van een hypotheekadviseur. In de regio Utrecht is van Elst assurantin n van de betere adviseurs in hypotheken en financile diensten.

Er is in iedere regio wel een goede adviseur te vinden. Het is belangrijk om naar een hypotheekadviseur in de regio te zoeken waar je wilt gaan wonen. De adviseur kent zijn eigen regio immers goed, heeft connecties, wat erg veel voordelen met zich meebrengt. Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het advies van een goede hypotheekadviseur. Deze kosten vallen echter helemaal in het niet vergeleken met een zelf afgesloten hypotheek waar ook altijd extra kosten in verwerkt zitten.

Is bouwkundig alles in orde?

Een huis kan er prachtig uitzien maar toch totaal vervallen zijn. Als er sprake is van betonrot in de fundering, zit je na je aankoop met een gigantisch probleem. Hoe is het gesteld met de muren, het dak en staan schuttingen wel op de kadaster afbakeningen? Het is vrijwel onmogelijk om dit soort zaken als leek zelf te onderzoeken. Het is daarom raadzaam om gebruik te maken van het advies van een gespecialiseerde bouwkundig adviseur. Ook daar zijn wat kosten aan verbonden, maar goed advies kan een enorme miskoop en drama's voorkomen. Ook het gebruik van een makelaar, die samenwerkt met bouwkundig adviseurs kan helpen. Vaak kan een makelaar nog wat verder onderhandelen over de uiteindelijke aankoopprijs.

Reken op extra onkosten

Wie een nieuw huis koopt, houdt rekening met nieuwe meubels. Maar niet iedereen zet geld apart voor onvoorziene uitgaven. Soms blijkt bijvoorbeeld dat de staat van een tuin toch niet al te denderend is. Er moet een hovenier worden ingehuurd, wat vele duizenden euro's kan kosten. Het is daarom verstandig om rekening te houden met extra onvoorziene onkosten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 MrAart, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.