De beste creditcard aanvragen

De beste creditcard aanvragen

De creditcard word tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Wel is er een zeer groot aanbod aan verschillende creditcards en maakt dit het een stuk lastiger om de juiste creditcard te vinden die past bij jou. Daarnaast is een creditcard aanvragen een ingewikkelde klus, je moet namelijk veel websites langs om alle prijzen te vergelijken en ook alle spaar systemen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij sommigen merken bepaalde punten per aankoop en hiermee kun je diverse voordelen en kortingen krijgen bij een aankoop en/of op het moment dat je een aankoop doet bij een speciale winkel. 
 

 Het grote aanbod creditcards

Er zijn een paar grote creditcard maatschappijen in Nederland. Wanneer je op zoek bent naar een creditcard die geen maximaal limiet meer heeft en ook een goede verzekerings dekking en service heeft? Dan is de American Express waarschijnlijk een zeer goede keus voor je. Maar ook het merk Mastercard is een van de bekendste prepaid credit cards. Het merk Mastercard heeft dan ook verschillende credit cards die allemaal verschillende functies en limieten hebben. Daarnaast heb je natuurlijk ook Visa die zeer geschikt is op het moment dat je veel reist. Deze kaart is dan ook wereld wijd geaccepteerd en er zijn dan ook veel mensen die deze kaart aanvragen. 
 

De aller beste creditcard

Wanneer je graag houd van een mastercard zonder dat er een bkr toetsing plaats vind dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor een prepaid creditcard. Maar ook veel bekende bedrijven in nederland bieden een eigen mastercard aan waarmee je diverse kortingen kunt krijgen. Zo is er bijvoorbeeld de Bijenkorf Card die bedoeld is voor mensen die graag veel winkelen bij de Bijenkorf. Je kunt dan ook via deze mastercard sparen voor kortingen en ook voor gratis producten. Wanneer je op zoek bent naar een goede mastercard die het eerste jaar gratis is en waarbij je ook nog eens een begin saldo van 15 euro op de mastercard krijgt dan is het zeker weten aan te raden om te kiezen voor de anwb visa card die dan ook erg gewild is. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Portemonneestore, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.