Wat zijn de voordelen van een online broker?

Wat zijn de voordelen van een online broker?

Wanneer u net nieuw bent in de wereld van beleggen, zijn er veel dingen die u uit moet gaan zoeken. Welke broker past het beste bij u? En welke risico's zitten er aan het beleggen?De huidige spaarrente is niet om over naar huis te schrijven. Waar een paar jaar geleden nog ruim 3% rente op je spaarrekening mogelijk was, mag je nu de handen dichtknijpen als het 0,03% is. Kortom er zit geen beweging meer in het spaargeld. Tijd voor iets anders.

Het rendement van beleggen is zeer variabel. Maar dit brengt ook risico's met zich mee. Want niet alleen kunt u het geld gaan zien groeien, maar het kan ook minder worden. De eerste tip die altijd gegeven wordt; beleg nooit met geld wat u niet bezit. Sluit daarom geen lening af om te gaan beleggen. Want u weet nooit of het rendement behaald zal worden.

Daarom is het ook belangrijk om op zoek te gaan naar een broker, deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het beleggen. U blijft ten aller tijden beslissen waarin u uw geld wilt gaan beleggen, maar een online broker kan met u meedenken wat de juiste opties zijn. Het is tevens een firma die meer ervaring heeft dan u.

Hoe beslist u dan precies wat de juiste online broker voor u is? Hiervoor zijn verschillende manieren om te kijken, bent u van plan enkele honderden euro's te investeren? Of gaat u echt voor duizenden euro's instappen? Op de website van broker24 is een handig rekenvoorbeeld waarmee u het beste kunt kijken welke broker het beste bij u past.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Onsquare, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.