Foute kersttrui verovert Nederland

Foute kersttrui verovert Nederland

Je hebt ze in allerlei soorten en maten; de kersttrui. Sinds een paar jaar een hype en bijna iedereen heeft er wel een in de kast, hoe gekker hoe beter. Of moet je zeggen, hoe fouter hoe beter? Want foute kersttrui worden ze ook wel eens genoemd. Als ik me niet vergis bestaat er zelfs een nationale foute kersttrui dag. Dit jaar vindt deze plaats op 13 december. Zelfs binnen grote bedrijven en organisaties wordt opgeroepen om een kersttrui te dragen. Dit jaar is er een actie gekoppeld aan deze dag. Save the Children maakt slim gebruik van het dragen van de kersttrui die dag. Iedereen kan samen met het dragen van een trui en het bedenken van een actie geld inzamelen voor dit goede doel.Wat een feest met je kersttrui

Maar ook tijdens kerstborrels en kerstdiners wordt er slim gebruik gemaakt van de kersttrui. Vooral de heren hoeven niet perse meer netjes in pak. Zij komen met een kersttrui in combinatie met een mooie pantalon en een paar nette schoenen er goed vanaf. Voor de dames zijn er zelfs kerstjurkjes in veel verschillende soorten. Van sexy tot geitenwollensokkentrui; je kunt het zo gek niet bedenken maar het bestaat. Eigenlijk voor ieder wat wils kun je wel zeggen.

Kersttrui bestellen

Maar waar koop je nu de leukste kersttrui kopen? Dat is helemaal afhankelijk van wat je wilt. Zelf heb ik vrienden met truien van een goedkope grote winkelketen. Bij deze kersttruien springen de gaten er zowat in als je er naar kijkt. Leuk voor zomaar een keer dus. Wil je een wat duurzamere kersttrui welke jaren meegaat, dan denk je toch gauw aan een echte Engelse kersttrui. Want daar komt de traditie immers vandaan. Er zijn veel online webwinkels die deze truien aanbieden, vergelijk dus goed. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar materialen die gebruikt zijn, recensies, levertijd en betrouwbaarheid. Ik zeg heb jij voor 2019 nog geen kersttrui, ga er voor!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Kerst, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.