De kers op de Pudding!

De kers op de Pudding!

Wanneer je een groot en uitgebreid opf klein en intiem evenement wilt organiseren, heb je in beide gevallen natuurlijk een geschikte locatie nodig. Gelukkig ben je voor iedere gelegenheid bij De Pudding aan het juiste adres! Zowel de Jetlounge in Eelde als onze sfeervolle thuisbasis, de Puddingfabriek, zijn geheel aan jouw wensen aan te passen. En dat is slechts een greep uit ons ruime locatiebestand!

Geef eenvoudig aan wat je precies gaat organiseren, hoeveel mensen je verwacht en wanneer je evenement gaat plaatsvinden. De Pudding helpt je mee met de aankleding, techniek, catering. Ook de beste fotografen en meest spraakmakende muzikanten kunnen wij voor je regelen! Laat de organisatie maar aan ons over, zodat jij op je grote dag alleen nog maar hoeft te genieten.

Heb je al een beeld van hoe jouw event eruit gaat zien? Vraag dan vandaag nog je offerte aan bij De Pudding!Trouwlocaties Groningen

Daar komt de bruid, daar komt de br- maar waar precies? Waar gaat het grote feest plaatsvinden? Bij De Pudding kun je gelukkig kiezen uit allerlei bijzondere locaties in Groningen. Je keuze is compleet afhankelijk van de sfeer die jij voor je onvergetelijke dag zoekt.

Qua veelzijdigheid is de Oosterpoort een aanrader. Zowel de concertzalen als de foyers kunnen het decor zijn van jullie huwelijksfeest! Zo kun je meest bijzondere gebeurtenis van je leven zo gezellig of juist intiem maken als je maar wilt.

Aan de Grote Markt in hartje centrum ligt het Grand Théatre, dat in 1939 oorspronkelijk als bioscoop was bedoeld.  Met invloeden van zowel art deco als de Amsterdamse School kun je heel wat gasten kwijt in deze bijzondere locatie! Met heerlijke koffie van World of Barista en andere cateringmogelijkheden zul je hier aan lekkernijen geen gebrek hebben. Bovendien biedt de benedenzaal een fantastische plek voor een grandioos diner voor maximaal 120 genodigden!

En willen jullie romantisch en symbolisch echt het ruime sop kiezen? Dan ligt het zeilschip Mars voor je klaar! Jullie kunnen alvast een begin maken met jullie huwelijksreis en actief meedoen met het besturen van de boot. Hiervoor is zeilervaring niet nodig. Ook overnachtingen op dit varende erfgoed zijn mogelijk in 13 ruime hutten. Lijkt zo’n avontuurlijke bruiloft jullie wel wat? Licht dan het anker en bepaal jullie koers op zeilschip Mars!

Wil je meer weten over onze bijzondere trouwlocaties in Groningen? Neem dan telefonisch contact met ons op of neem een kijkje op onze website!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.