Waarom een DJ op je bruiloft een succes is!

Waarom een DJ op je bruiloft een succes is!

Je moet veel regelen als je gaat trouwen. Eén van de dingen die geregeld moet worden is de muziek op je trouwfeest. Want met de muziek valt of staat je feest! Maar waarom zou je een DJ huren?Feest voor iedereen

Natuurlijk wil je een feest waar iedereen het naar zijn zin heeft. Ga je voor een liveband die alleen stijldansmuziek draait, dan doe je daar vast een deel van de gasten geen plezier mee. Kies je voor een discofeest met alleen maar grote hits uit de jaren zeventig, dan zijn er vast mensen die niet van hun stoel afkomen en alleen maar foute party hits? Is vast gezellig, maar het allerleukst is toch de afwisseling die een goede DJ voor je regelen kan!

Jullie wensen staan voorop!

Als het goed is zal de DJ van tevoren met jullie in overleg gaan welke muziek beslist wel en welke niet gedraaid zal worden. Een ervaren DJ zal zelf ook praktische tips kunnen geven om van jullie feest echt een heerlijke party te maken. Trouwen doe je immers niet iedere dag! Met jullie ideeën en de ervaring van een professionele bruilofts DJ krijg je de gouden combinatie voor een heel persoonlijk trouwfeest. 

Huur meer dan een DJ

Een saxofonist, een verlichte dansvloer of een ander leuk item voor bijvoorbeeld jullie trouwtuinfeest? Veel DJ's hebben leuke extra's, waardoor het nog interessanter wordt om juist die DJ te huren!

Waar let je op bij het inhuren van de DJ?

  • Welke muziek kan hij verzorgen
  • Staat hij open voor jullie wensen?
  • Welke extra's biedt hij?
  • Heeft hij ervaring met jouw type feest?
  • En oké: de prijs kan ook een dingetje zijn!
  • Let op of er een klik is tussen jullie! Dat werkt toch het fijnst op zo'n belangrijk moment voor jullie!

Veel succes met jullie feest!

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Wimpie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.