Spaanse salade
Deze salade is een recept in Spanje. Eet deze salade in de zomer en met een sangria-wijn. Het is een erg lekkere en goede salade van vitamines en kan ook op dieet zijn gebaseerd. |
Spaanse salade
TIJDSTIP VOORBEREIDING
- Voorbereidingstijd: 5 min
- Klaar: 15 min
- Voor 2 personen
INGREDIËNTEN
100 gram spinazie
6 plakjes ontbijtspek (uitgebakken)
1 avocado
250 gram cherrytomaatjes
1 eetl pijnboompitten, geroosterd
een stukje mozzarella
een paar plakjes gegrilde kipfilet
1 gebakken uien
zout en peter
twee theelepeltjes sous Cesar en een beetje olijfolie.
VOORBEREIDINGSMODUS
Voeg alle ingrediënten toe in de kom.
- Voeg de spinazie toe in de kom.
- Voeg een paar stukjes mozzarella, de ontbijtspek en de gehalveerde tomaatjes toe.
- Schil de avocado en snij in plakjes.
- Maak een ui schoon en snij in plakjes.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Voeg twee theelepeltjes sous Cesar, pijnboompitten en een beetje olijfolie toe.
Eet Smakelijk!
©
2015 Ionela, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur.
Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.