Restaurant Linschoten

Restaurant Linschoten

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Utrecht? Kom dan langs bij ons restaurant in Linschoten. Linschoten is gelegen aan de N204 tussen Woerden en Montfoort. Ons restaurant is een van de mogelijkheden in het kleine dorpje dat 4000 inwoners heeft. Ons restaurant in Linschoten ligt in het voormalige raadhuis. Het eten is bij ons erg bekend, en heeft ook één Michelin ster opgeleverd. De duidelijke, uitgesproken sauzen voegen intensiteit toe aan onze gerechten. Samen met ons bijpassende wijn arrangement proberen we de perfecte beleving te creëren voor de gast.Ons menu

Onze chef heeft een menu samengesteld waarmee wij als restaurant een Michelin ster hebben mogen ontvangen. Ons menu is te bestellen met verschillende gangen, afhankelijk van uw wens. Ook hebben wij een apart samengesteld vegetarisch menu.

Daarnaast is het altijd mogelijk om bepaalde dieetwensen of allergieën te bespreken, zodat we de perfecte beleving kunnen geven aan onze gasten.

Onze sommelier voorziet het menu van uitstekende, bijpassende wijnen zodat uw avond helemaal compleet is. Dit zorgt voor een passende en perfecte smaaksensatie. Met onze taxiservice, die zit aangesloten bij het restaurant kunt u veilig en eenvoudig met uw auto naar huis gebracht worden. Op deze manier hopen wij nog meer beleving en service aan te bieden om de avond en/of middag compleet te maken.

Meer mogelijkheden

Naast lunchen en dineren hebben wij bij ons restaurant in Linschoten enkele andere mogelijkheden aan te bieden aan de gast. Zo hebben wij de mogelijkheid voor een private diner. U kunt dit bij ons boeken wanneer u behoefte heeft om een speciale gelegenheid met en bij ons te vieren. Dit is bij ons mogelijk met een gezelschap vanaf 2 tot 24 personen.

Ook hebben wij samenwerkingen met een landgoed bij ons in de buurt. Bij dit landgoed kunt u een vergaderruimte huren voor één of meerdere dagen. Dit kan bijvoorbeeld als bedrijf om bepaalde gasten te ontvangen of om kennissessies te organiseren

Op dit landgoed is het ook mogelijk om overnachtingen te boeken, perfect om te combineren met bovengenoemde mogelijkheden. Daarnaast hebben wij ook met een hotel in de omgeving een samenwerking om te overnachten, tevens uitstekend gelegen in een monumentaal pand.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.