Zakelijk diner boeken

Zakelijk diner boeken

Wil jij binnenkort met jouw zaak, team of zakenpartners een hapje gaan eten om bijvoorbeeld iets te vieren, of juist om belangrijke zaken te bespreken? Dan ben je bij zakelijk dineren op het juiste adres. Wij zijn de ideale locatie om zowel met grote als kleine groepen te genieten van een gerecht van hoge kwaliteit. Ben je benieuwd wat wij te bieden hebben? Lees dan snel verder. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.De locatie

Zakelijk dineren is gevestigd in de buurt van Utrecht. Landelijk gezien liggen wij dus centraal op de kaart. Met de snelweg in de buurt zijn wij erg gemakkelijk te bereiken. Slechts 5 minuutjes vanaf de afslag van de A12. Dankzij deze ligging is het dus gemakkelijk om mensen uit te nodigen. Bij ons restaurant zijn ruim voldoende parkeerplekken aanwezig, daarnaast is ook een taxiservice mogelijk.

 

De kaart

Afhankelijk van de hoeveelheid mensen met wie het diner plaatsvindt bieden wij een diverse kaart aan. Voor groepen zijn wij genoodzaakt de keuze te beperken, dit om de kwaliteit van het eten te garanderen. De kaart van zakelijk dineren bestaat uit diverse topgerechten die worden gewaardeerd met een ster. Al het eten is dag vers en wordt met veel aandacht gemaakt. Bij ieder gerecht wordt bij het toedienen een verhaal verteld. Zo weet je wat je eet.

 

Reserveren

Wil jij zakelijk dineren in ons restaurant? Wij zijn vereerd en kunnen niet wachten tot we ook voor jullie mogen koken. Echter is het wel genoodzaakt om vooraf te reserveren. Ons restaurant is erg populair, hierdoor is het niet mogelijk om zomaar aan te komen. Daarnaast is reserveren ook noodzakelijk in verband met het inkopen van de producten. Wij willen je vragen om een week van tevoren een reserveringsaanvraag in te dienen. Hierdoor is de kans het grootst dat er ruimte is. Reserveren kan zowel telefonisch als via de mail. Graag vernemen wij de datum, het tijdstip en de hoeveelheid mensen die aanwezig zullen zijn. 

 

Wacht dus niet langer en reserveer snel. Graag tot snel in ons restaurant.    


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.