Tips voor iets lekkers bij de borrel 

Tips voor iets lekkers bij de borrel 

Iedereen heeft wel eens een heerlijk ontspannen avondje voor de tv of een heerlijke borrel met familie of vrienden. Op zulke momenten is het altijd fijn om bij je drinken ook een lekker hapje te kunnen nuttigen. Daarnaast staat het natuurlijk ook een stuk aangekleder en gezelliger op tafel en daarom lees jij in deze blog over wat jij de volgende keer kunt serveren bij de borrel. Borrelplank

Op de kaart op het terras kom je hem altijd tegen. De welbekende borrelplank met verschillende soorten kaas, worst, gefrituurde hapjes en af en toe zelfs een frietje. Hoe leuk het ook is om af en toe op het terras te zitten, zo leuk is het ook om zelf een keer zo'n borrelplank te maken. Het voordeel hiervan is ook nog eens dat je helemaal zelf bepaald wat je erop legt. Een borrelplank volledig gemaakt naar eigen smaak.

Noten en vruchten

Voor diegene die ook nog een beetje op de gezondheid let zijn verse noten en gedroogde vruchten een heel goed alternatief. Zo krijg je een lekker combinatie tussen zoet en hartig. Voor wat extra smaak kun je kiezen voor noten die gezouten of gebrand zijn of een bepaald soort kruiden bevatten. Om hier wat zoetigheid aan toe te voegen kun je kiezen voor zuidvruchten. Dit zijn allerlei soorten gedroogde vruchten zoals vijgen of abrikozen. Het handige hieraan is dat je deze langer kunt bewaren dan een vers stuk fruit.

Hapjes uit de frituurpan

We zouden natuurlijk geen echte Hollanders zijn als we geen voorliefde hadden voor overheerlijke hapjes uit de frituurpan. Tegenwoordig is het aanbod hierin ook alleen maar groter en kun je zelfs kiezen voor vegetarische hapjes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de frituurpan aanzetten en de hapjes erin gooien. Voeg nog wat saus toe en het genieten kan beginnen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 marske42, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.