Mysterieuze longziektes veroorzaakt door E-sigaret

Mysterieuze longziektes veroorzaakt door E-sigaret

Wederom een nieuw fenomeen. Mysterieuze longziektes doemen op, welke veroorzaakt worden door... jawel.. de e-sigaret. In Amerika zijn 120 meldingen gemaakt van geheimzinnige en mysterieuze longaandoeningen.
 In De verenigde staten can Amerika zijn ca 120 gevallen gemeld van mensen die pijn op de borst hebben en benauwd zijn. Alle 120 hebben 1 ding gemeen, namelijk het gebruik van een elektrische sigaret.

Er is zelfs een geval gemeld van een spontaan ontstane klaplong, ook door gebruik van de e-sigaret. In datzelfde artikel staat trouwens ook dat deze persoon wel met drugs geexpirimenteerd had. Maar toch wordt de e-sigaret op de schop genomen.

Natuurlijk paniek in de tent.. en voor de SP in Nederland uiteraard reden tot kamervragen. Want stel je voor.. een product dat miljoenen mensen gebruiken moet wel veilig zijn. 

Dat dezelfde mensen eerder 10 jaar of langer gerookt hebben wordt even vergeten. Ook worden de 2000.000 doden en de 1,8 miljoen kankers die jaarlijks de revue passeren door mensen die passief meeroken met gewone sigaretten vergeten. Nee, die 120 gevallen die mogelijk door de e-sigaret komen, daar gaat t om.

Conclusie: Beachelijk natuurlijk. 20 jaar patat eten en daarna 1 week appelmoes, en dan zeggen dat je van de appelmoes ziek wordt. Daarbij zijn er miljoenen ziektes per jaar die 100% zeker van de gewone sigaret komen niet weg te cijferen. Wederom voor ons een bewijs dat de e-sigaret levensreddend is.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Andrea, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.