Smartphone volgen

Smartphone volgen

Iemand volgen via een smartphone of tablet? Het kan en is helemaal niet moeilijk. Er zijn verschillende apps voor Apple en Samsung tablets en smartphones waarmee je iemand ongemerkt kan volgen. Lees er meer over op https://volgapp.nl/Ouders vragen zich regelmatig af waar hun kind is. Wat kan je hieraan doen als ouder?

Geef je kind een simpele smartphone

Een kind van 6 een smartphone geven? Dat lijkt een vreemd idee maar als je je regelmatig zorgen maakt waar je kind is, is het helemaal geen raar idee. Het heeft meerdere voordelen. Ten eerste kan je altijd bellen of een bericht sturen als je wilt weten waar je kind is. Maar er is een ander groot voordeel. Je kan zien waar je zoon of dochter is. Dat kan middels de standaard locatie services op een smartphone. Je moet dit dan van te voren in stellen. Maar het kan ook via verschillende al dan niet betaalde apps.  Er zijn zelfs apps die in staat zijn om alles te volgen. Je hebt toegang tot de camera, microfoon, luidspreker, inzage in alle apps en wat er wordt geschreven, telefoongesprekken kunnen worden afgeluisterd en nummers kunnen worden geblokkeerd. Dit bij elkaar is voor een overbezorgde ouder de reden om een jong kind toch een smartphone te geven.

Partner gaat vreemd?

Als je denkt dat je partner vreemd gaat, is dat het makkelijkst te achterhalen door volledige toegang te krijgen tot een telefoon of tablet. Social media zoals Facebook, Instagram, Snapchat en Whatsapp worden veel gebruikt als iemand een geheime relatie heeft. Er zijn uitstekende apps waarmee je volledige toegang krijgt tot een smartphone en dus ook kan zien wat iemand ermee doet. Whatsapp hacken of Facebook?

Het installeren van een dergelijke app heeft niets met hacken te maken. Je kraakt immers geen systeem, je installeert slechts een app.  Bij het vermoeden dat je partner vreemd gaat, kan je de app op verschillende manieren installeren. Het is niet mogelijk om dit op afstand te doen, dat zou namelijk wel te zien zijn als hacken. Je hebt fysieke toegang nodig tot de smartphone of tablet. De beste manier om dit te doen is door een smartphone of tablet te kopen en de app te installeren. Daarna kan je deze cadeau geven en middels een computer of andere smartphone precies zien wat iemand doet. De app draait op de achtergrond, waardoor het niet zichtbaar is dat iemand in de gaten wordt gehouden.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 MrAart, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.