Oppo F11 Pro vanaf maart 2019 verkrijgbaar

Oppo F11 Pro vanaf maart 2019 verkrijgbaar

De Oppo F11 Pro is de nieuwste smartphone van dit merk. Oppo brengt dit model vanaf maart 2019 op de markt. Met een Mediatek Octa core processor en maar liefst 6 GB RAM-geheugen kun je heel wat van deze smartphone verwachten. Ook de camera's zijn niet verkeerd: aan de achterzijde een dual camera met hoge resolutie.Belangrijkste specificaties

Ben je benieuwd naar de Oppo F11 Pro specificaties of prijs, neem dan alvast een kijkje op de website Smartphonesweb.nl. Je vindt hier alle belangrijke specificaties overzichtelijk bij elkaar. Wat dacht je van alle informatie over de processor en het werkgeheugen? Ook info met betrekking tot het interne geheugen vind je hier. Om alvast een tipje van van de sluier op te lichten: dit toestel is verkrijgbaar met een opslagruimte van 64 GB of 128 GB. Dit is voldoende voor het opslaan van al jouw foto's, video's, audiobestanden en nog veel meer.

Verschil met andere smartphones

Oppo is een Chinese fabrikant van consumentenelektronica waaronder ook smartphones. Begin 2019 brengen ze zowel de F11 als de F11 Pro uit. Dit zijn de eerste modellen van dit jaar. In 2018 zagen we onder andere de Oppo A7 en de Oppo R15x voorbij komen. Wat is het verschil met de nieuwste modellen? Oppo heeft veel aandacht besteed aan de kwaliteit, waarbij het de prijs toch laag weet te houden. De F11 Pro is verkrijgbaar voor een prijs van ongeveer €330. De prijs is mede afhankelijk van de opslagruimte. Dankzij de lage verkoopprijs weet Oppo andere merken af te troeven, iets waar de consument gevoelig voor is.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 teeggeelen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.