Witgoed reparatie in Amersfoort

Witgoed reparatie in Amersfoort

Heel vervelend is het wanneer jouw wasmachine opeens een vreemde storingscode aangeeft en je dan met een hele volle wasmand ernaast staat. Je weet dan niet wat je moet doen en je vraagt je gelijk af of het probleem met je wasmachine opgelost kan worden, of je een nieuwe wasmachine moet halen of dat je met je volle mand maar gelijk langs de wasserette kan gaan.

 

Nadat ik de foutmelding had gezien besloot ik dus gelijk op internet te kijken wat het misschien zou kunnen zijn. Na een korte zoektochtje bleek het dus dat de storingscode te maken had met de trommel van het witgoed. De trommel van mijn Samsung wasmachine was dus defect en draaide niet meer.Melding van de storing bij Witgoed reparatie Amersfoort

Ik wist nu dus wat er aan de hand was met mijn wasmachine.
Helaas ken ik niemand die verstand heeft van witgoed die mijn wasmachine zou kunnen nakijken en eventueel repareren. Daardoor besloot ik dus een witgoed reparatie bedrijf op internet te zoeken. Na telkens heen en weer te bellen naar meerdere reparatie bedrijven in Amersfoort ben ik gelukkig terecht gekomen bij Witgoed reparatie Amersfoort.

Aan de lijn heb ik een aardige jongeman gehad. Hij heeft mij netjes behandelt. Zo heeft hij mij de benodigde vragen gesteld. Ook heeft hij goed uitgelegd hoe het bedrijf te werk gaat.
Het fijn van dit bedrijf is dat ze helemaal geen voorrijkosten en parkeerkosten verrekenen. Dat vind ik erg fijn en komt mij super goed uit omdat ik het nu niet echt breed heb. Het komt mij op dit moment niet goed uit als er veel onverwachte kosten ontstaan. Ook vond ik de doorgegeven tarieven perfect en best laag in vergelijking met de andere reparatiebedrijven die ik op internet zag. Daardoor besloot ik gelijk een afspraak met ze te maken.  Dit verliep snel en soepel. De afspraak is dan gelukkig voor de dag erna ingepland. Dat was juist wat ik nodig had omdat ik de dag erna nog vrij was en ook omdat ik een volle mand met vieze kleding in huis had staan.

 

De afspraak

Een half uur voor de afspraak belde de monteur om door te geven dat hij al onderweg was en dat hij op elk moment voor de deur kon zijn. Dat vond ik dus heel fijn. Hij was dus echt op tijd gekomen voor de reparatie van mijn wasmachine. Minuten daarna belde de monteur aan en stelde hij zich voor als medewerker van Witgoed reparatie Amersfoort. Vervolgens heb ik de monteur laten zien waar mijn wasmachine stond. Hij vroeg wat ermee aan de hand was. Ik legde het netjes uit en hij ging gelijk aan het werk. Snel daarna had hij al geconstateerd dat de foutcode inderdaad aan de trommel van de wasmachine lag.

Na het vaststellen van de storing liet de monteur weten wat eraan gedaan moest worden om de wasmachine te repareren en wat de kosten ervan zouden zijn. Nadat ik daar akkoord mee ben gegaan begon hij met het repareren van mijn Samsung wasmachine. Na een paar minuten was de monteur klaar en was mijn wasmachine als nieuw. De monteur testte de trommel. Hij draaide weer en ik kon dus eindelijk weer de was draaien. Ik vond het ook best fijn dat ik gewoon kon pinnen.

 

Ik ben heel erg blij met de service van Witgoed reparatie Amersfoort. Het bedrijf is snel, duidelijk en niet duur. De medewerkers zijn vriendelijk, aardig en deskundig. Als ik weer een wasmachine, droger of vaatwasser met storing heb dan neem ik zeker weer contact op met Witgoed reparatie Amersfoort.

 


© 2015 Maria1994, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.