Website komt met vernieuwde overhoortool

Website komt met vernieuwde overhoortool

Het overhoorprogramma van Ikleeralles is recentelijk vernieuwd, met meer en betere opties om het overhoren van leerlingen te versnellen en te verbeteren. Bovendien zijn alle opties gratis.Eind november kwam de update die veel nieuwe opties met zich meebracht. Het platform was al gratis te gebruiken om woordjes en topografie te overhoren. Gebruikers kunnen zelf lijsten maken, die in veel gevallen automatisch worden aangevuld door het slimme systeem dat wordt gebruikt. Nu heeft het platform nog meer opties waarmee leerlingen zich kunnen overhoren. Zo is het nu mogelijk om hoofdletters en accenten niet meer mee te tellen, of juist wel. Daarnaast is het overhoorprogramma zelf verbeterd qua stabiliteit. 

De update is deel van een grotere update, die waarschijnlijk begin volgend jaar live gaat. Met een nieuwe multiplayer optie hoopt Ikleeralles zijn gebruikers positief te verrassen. Leerlingen kunnen samen in wedstrijd vorm woordjes tegen elkaar overhoren. Dit zorgt voor een leuke maar ook efficiente manier van leren. Leerlingen kunnen niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen meerdere medeleerlingen tegelijk spelen. Zo kunnen klassen samen een wedstrijd doen om woordjes leren te stimuleren. Ikleeralles is hiermee een voorop lopend platform op het gebied van online overhoren en leren. 

Dit jaar nog zal Ikleeralles meer loslaten over de update die begin volgend jaar komt. Tot dan kunnen leerlingen zich blijven overhoren met de bestaande en vertrouwde overhooroptie op Ikleeralles. Bekijk hier de website voor online overhoren.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Patrick4561, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.