Bespaar tijd en geld met een Wft- SVH of VCA-oefentoets

Bespaar tijd en geld met een Wft- SVH of VCA-oefentoets

Ondernemingen krijgen tegenwoordig te maken met strenge eisen wat betreft hygiëne, veiligheid en financiën. Steeds meer bedrijven volgen een cursus om aan te tonen dat zij voldoende kennis van deze onderwerpen hebben. De cursus wordt afgesloten met een toets die moet bepalen of ze het Wft, SVH en VCA certificaat halen. Wat houden deze termen in en wat is het nut van oefentoetsen daarbij?Goed op de hoogte dankzij een Wft cursus 

Strenge controles zorgen voor een veilige en hygiënische situatie op de Nederlandse werkvloer. De beste manier om op de hoogte te blijven van de laatste regels rondom financiën, hygiëne en veiligheid is het volgen van een cursus. Zodoende besluiten diverse adviseurs en bedrijven een Wft cursus te volgen. ‘Wft’ is de afkorting van ‘Wet op het financieel toezicht’. Tijdens een cursus Wft basis komen alle basisregels rondom het financieel toezicht aan de orde. Ondernemingen en adviseurs kunnen deze kennis later in de praktijk toepassen.

 

Test je kennis met een Wft oefentoets

Je behaalt het Wft certificaat echter niet zomaar. Een studieboek Wft basis bestaat bijvoorbeeld uit maar liefst 300 pagina’s aan lesstof. Je kunt het beste een samenvatting van het boek maken en de lesstof regelmatig oefenen. Op oefentoets.com is het mogelijk om een gratis Wft oefenvragen en oefenexamens te maken. Dit geldt zowel voor de cursus Wft basis als Wft consumptief krediet. De oefentoets bestaat uit minstens tien vragen. Daardoor zie je meteen welke kennis je al in huis hebt en is het behalen van het Wft diploma hopelijk niet al te moeilijk.
 

Voorkom examenstress met SVH oefentoetsen

Voor een cursus kan het zomaar zijn dat je een paar honderd pagina’s uit je hoofd moet leren. Dit is geen reden tot paniek. Door op de juiste manier te leren voorkom je een hoop stress. Zo is het maken van een aantal oefentoetsen een goede manier om je voor te bereiden. Neem bijvoorbeeld de cursus SVH. ‘SVH’ staat voor ‘sociale hygiëne’ en is van belang voor horecabedrijven, slijterijen en verenigingen. Zij moeten namelijk over voldoende kennis beschikken over zaken als alcohol, drugs en gokken. Tijdens de cursus komen ook onderwerpen als gastvrijheid, sociaal hygiënisch beleid en arbeidswetgeving aan de orde. De Nederlandse wetgeving bepaalt dat er minstens één iemand in de zaak over een SVH-certificaat moet beschikken. Een gratis oefentoets SVH sociale hygiëne van Oefentoets.com is een goede manier om je voor te bereiden op het examen. De vragen zijn gebaseerd op het SVH studieboek uit 2016/2017. Voor een paar euro is er eventueel ook een samenvatting beschikbaar. Blijkt uit de oefentoets dat je over voldoende kennis van sociale hygiëne beschikt? Dan ben je helemaal klaar voor je examen!
 

Bespaar tijd en geld met een VCA oefentoets

Met het behalen van het Wft en SVH certificaat ben je nog niet helemaal klaar. Het VCA certificaat maakt het rijtje compleet. Daarmee toon je als bedrijf of ondernemer aan dat je ook over voldoende kennis van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VCA) beschikt. Steeds meer opdrachtgevers eisen van dienstverlenende bedrijven dat zij over een VCA-certificaat beschikken. Daarmee tonen ze aan dat er veilig wordt gewerkt, waardoor er minder bedrijfsongevallen plaatsvinden. Na het volgen van een VCA cursus staat er een afsluitend examen op het programma. Met een proefexamen VCA van Oefentoets.com zorg je ervoor dat je uiterst goed op dit moment bent voorbereid. Door het oefenen van de vragen weet je ongeveer wat je tijdens het examen kunt verwachten. Ook krijg je na het doen van de oefentoets meteen de uitslag. Op die manier zie je vrijwel meteen welke stof je al beheerst en welke gedeeltes er nog geoefend moeten worden. De kans van slagen wordt daarmee vergroot, waardoor je veel  tijd en geld bespaart.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 KennisDelen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.