Scrum training

Scrum training

Professional Scrum MasterTM (PSM) is een tweedaagse cursus die de principes en (empirische) procestheorie onderbouwt die het Scrum-raamwerk ondersteunt, en de rol van de Scrum Master erin. Deze cursus is een combinatie van instructie en teamgebaseerde oefeningen, en leert wat de kern vormt van de Scrum- en Agile-beweging. De cursus omvat ook een gratis poging tot het wereldwijd erkende Professional Scrum Master I-certificeringsexamen (PSM I).
 Wat leer je?


Gedurende de 2 dagen zullen studenten zien waarom PSM de cutting-edge cursus is voor effectieve Scrum Masters en voor iedereen die een team coacht in de richting van verhoogde efficiëntie en effectiviteit. De cursus omvat geavanceerd denken voor dienend leiderschap en gedragsveranderingen.

Gedurende de cursus worden studenten uitgedaagd om te denken in termen van de Scrum-principes om beter te begrijpen wat ze moeten doen wanneer ze terugkeren naar de werkplek.

De PSM-cursus is veel meer dan alleen een reeks dia's en een instructeur. In deze cursus werken studenten samen met andere klasgenoten aan real-life cases samen. Deze cursus bestaat uit discussies en hands-on oefeningen op basis van echte cases.


Alle deelnemers die de Professional Scrum Master-cursus voltooien, ontvangen een wachtwoord om de Professional Scrum Master I-beoordeling (PSM I) te proberen. PSM-cursisten die de PSM I-beoordeling proberen binnen 14 dagen na ontvangst van hun gratis wachtwoord en die niet minstens 85% scoren, krijgen een 2e poging zonder extra kosten.
 

Waarom scrum.org

Scrum.org biedt de hoogste kwaliteit Scrum-training, trainingsmateriaal en gecertificeerde Professional Scrum Trainers (PST's) om hen te onderwijzen. Ons trainingsmateriaal wordt gemaakt en onderhouden door Scrum-co-creator Ken Schwaber, Scrum.org en de community van PST's die de cursussen geven, zodat ze beter aansluiten op wat er gebeurt in software-ontwikkelingsorganisaties en altijd up-to-date zijn. met de nieuwste methoden.

Professionele Scrum-trainers brengen hun eigen stijl en ervaring met de cursussen, maar gebruiken dezelfde materialen zodat studenten van dezelfde inhoud leren, ongeacht wie de cursus doceert of waar deze over de hele wereld wordt gegeven. Een goede training in Nederland is iPeople


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 kaiiestan, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.