Voorjaar? Tijd voor een schuifpui of openslaande deuren

Voorjaar? Tijd voor een schuifpui of openslaande deuren

Het mooie weer is aangebroken, tijd om naar buiten te gaan. En hoe kan dat nou beter met een mooie nieuwe kunststof schuifpui of openslaande deuren?De lente staat voor de deur

Het voorjaar is begonnen en de zon is alweer volop bezig het leven te veraangenamen. Helaas moeten veel mensen nu door het coronavirus thuisblijven. Juist daarom is een mooie schuifpui of openslaande deuren van kunststof een prima idee om de aandacht meer naar buiten te verleggen. Bij EA-Kunststoftechniek kunststof kozijnen weten ze er alles van. Topdrukte momenteel, aldus de eigenaar. Veel mensen moeten noodgedwongen binnen blijven en door het mooie weer wordt de aandacht toch naar de tuin verlegd. 

We hebben daarom bij EA-Kunststoftechniek kunststof kozijnen al maatregelen genomen. Zo geven we momenteel 20% extra korting op de toch al lage prijzen van alle schuifpuien en openslaande terrasdeuren. Het zijn extreme dagen momenteel, en daarom zijn er ook extreem lage prijzen momenteel. Wij willen iedereen met een eigen woning de mogelijkheid geven om de lente in huis te kunnen halen, en dat kan prima met onze schuifpuien en terrasdeuren.

Wat de beste keus is, deuren of schuifpui? Tja, dat is een persoonlijke invulling. Hebben mensen een wat kleinere tuin adviseren we om voor een schuifpui te kiezen. Juist omdat deuren bij het openen best wat ruimte in beslag nemen. Met een schuifpui geniet u de maximale ruimte op het terras, maar aan de andere kant geven openslaande deuren de grootst mogelijek opening. Juist omdat beide deuren geheel geopend kunnen worden.

Wat moeten mensen doen om van deze extra korting gebruik te kunnen maken? 
Daar hoeven ze alleen maar een afspraak voor te maken. We zijn gewoon bereikbaar en thuiswerken is voor ons geen optie. Wel vragen we om de regels van het RIVM aan te houden, dus even geen handen schudden en anderhalve meter afstand bewaren. Dit geldt trouwens ook als we kunststof kozijnen komen monteren, zegt de eigenaar. 

Veel mensen realiseren zich niet dat ook thuislopende kinderen deze afstand moeten houden. We willen zo lang mogelijk doorwerken en kozijnen plaatsen. 

Wilt u ook meer weten over onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan gewoon even contact op met EA-Kunststoftechniek, we helpen u graag verder.


© 2015 Andrea, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.