5 manieren om een hond te voeden als je weg bent van huis

5 manieren om een hond te voeden als je weg bent van huis

Weg zijn van je hond kan moeilijk zijn. U mist ze en vreest thuis te komen, wetende dat u ze een tijdje niet zult zien. Maar ze achterlaten is ook niet altijd makkelijk. Ze missen u en voelen zich waarschijnlijk alleen gelaten, wat ze angstig kan maken. Ze kunnen zich gaan vervelen en zich gaan gedragen als er niets te doen is. Maar er zijn manieren om de scheiding van uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Uw hond eten geven als u niet thuis bent, is een van de beste manieren om hem rustig en bezig te houden. Ze zullen blij zijn dat u ze iets geeft waar ze van houden, terwijl u tijd weg kunt doorbrengen zonder dat ze op uw zenuwen werken. Hier zijn vijf verschillende voederopties van Petfood Discount waarmee u het goede gedrag van uw hond kunt handhaven terwijl u weg bent.Breng een traktatiezak mee

Een optie is om naast zijn hondenvoer een traktatiezakje mee te nemen. Vul het met de favoriete snacks van uw hond en laat het bij de deuropening staan. Op die manier kunnen ze een snack krijgen zonder in uw ruimte te zijn.

Laat uw hond uit voor u vertrekt

Voordat u uw hond mee op pad neemt, kunt u een blokje om met hem lopen. Zo krijgt hij wat beweging en wordt hij vermoeider, zodat hij beter kan slapen onderweg. Op zijn beurt zal hij minder snel op dingen kauwen of in de problemen raken.

Geef uw hond te eten voor u weggaat

Dit lijkt misschien een makkie, maar het is een makkelijke manier om te voorkomen dat er geknoeid wordt terwijl u weg bent. Moet u heel vroeg vertrekken, dan kunt u uw hond de avond tevoren alvast wat hondenvoer geven en een bak water neerzetten. Als u thuiskomt, geeft u uw hond gewoon zijn normale maaltijd hondenvoer en dan is er niets aan de hand.

Neem een hondenbed en een bench mee

Dit is een geweldige optie omdat u het bed kunt gebruiken om uw hond te voeren. De bench houdt ze bezig terwijl ze eten en kan ook gebruikt worden als slaapplaats. Een hondenbed en bench geven ze hun eigen plekje in de woon- of slaapkamer en zorgen ervoor dat ze zich meer thuis voelen, zelfs als u weg bent.

 


© 2015 edwinm83, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.