Op 4 oktober is het weer Dierendag!

Op 4 oktober is het weer Dierendag!

Op 4 oktober is het weer Dierendag, de dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Juwelier It’s Beautiful loves animals! En omdat het dierendag is vinden we het leuk om jou te inspireren met deze geweldige accessoires. Ontdek onze dieren sieraden collectie.Bij Juwelier It's Beautiful treft u alle sieraden die ook maar enigszins te maken hebben met dieren of die juist volledig in het teken staan van een bepaald dier. Zo shopt u op deze pagina beeldschone graveerhangers die voorzien zijn van bijvoorbeeld een pootafdruk, hangers in de vorm van een dier die op uw verzoek voorzien kunnen worden van een naam en/of datum en zelfs een reeks ashangers waarin u een beetje as van bijvoorbeeld uw recent overleden trouwe viervoeter bij u kunt dragen. 

POOTAFDRUK LATEN GRAVEREN 
Bij Juwelier It's Beautiful zijn er tal van graveerhangers waar jij een afbeelding naar keuze op kunt laten graveren. Kies één van deze hangers en mail ons de beste pootafdruk die jullie hebben kunnen maken. Je kunt er natuurlijk ook meerdere sturen zodat wij die pootafdruk kunnen kiezen die het beste werkt als gravering. Zodra duidelijk is welke pootafdruk gegraveerd zal gaan worden gaat onze grafisch vormgever aan de slag om deze zodanig te bewerken zodat deze mooi gegraveerd kan worden op de door jou gekozen hanger. Met deze stappen heb je binnen no-time een supermooie hanger met de unieke pootafdruk van jouw huisdier. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de naam van je huisdier op de achterzijde van de graveerhanger te laten graveren, zodat je je sieraad nog verder kunt personaliseren. 

Het is superleuk om te doen met je huisdier (afhankelijk van je huisdier natuurlijk) en je kunt er ook nog eens een beeldschoon en persoonlijk sieraad aan overhouden, waarmee jij de pootafdruk van jouw huisdier vereeuwigt. Neem snel een kijkje bij het volledige aanbod van beeldschone dierenhangers en kies vandaag nog de hanger waar jij de pootafdruk van jouw kat of hond op gaat laten graveren! 

Met deze sieraden ben je helemaal voorbereid op Dierendag!


© 2015 Juwelier, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.