SocialDogs Hondencoach

SocialDogs Hondencoach

De beste keuze voor jou hond in Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Hazerswoude en omgeving. SocialDogs is de eerste hondenschool die zich aanpast aan jou, je hond en je gezinssituatie.SocialDogs Hondenschool is opgericht met de visie dat hondenopvoeding niet over één kam te scheren is. Elke hond en elk gezin is uniek en zo word je ook behandeld bij ons.

Net als jij zien we de hond als een gezinslid, daarom vinden we het belangrijk dat je leert je hond te begrijpen. Wij leren jou hoe je de hond leert lezen en tegelijkertijd hoe hij jou leest. Dit is een belangrijk inzicht. Hierdoor kun je ongewenst gedrag voorkomen en/of aanpakken en ombouwen naar gewenst gedrag.

SocialDogs komt bij jou aan huis en leert jou om je hond te coachen. Van socialiseren tot leren loslopen. Maatwerk is hierbij onze prioriteit. Zo leer je alleen wat jij belangrijk vindt. Met onze coaching en jouw inzet wordt jouw hond ook een échte Social(e)Dog, zoals vele anderen voor je!

 

Stel je eigen trainingstraject samen:

  • Kies de thema's die jij wil behandelen
  • Kies hoeveel lessen je wil per thema
  • Hoeveel lessen wil je per week
  • Wil je losse lessen of een trainingsabonnement

Weet je niet zeker wat je precies wil? Schrijf je in voor de intake! We kijken samen wat voor hond je hebt en waar je eventueel tegen aanloopt. Op basis hiervan kunnen we een inschatting maken en geven we een advies voor het traject voor jou!

 

Omdat we met trainingsabonnementen werken en niet met vaste programa's kan ik de lessen volledig aanpassen aan jullie wensen en gezinsituatie. Wij werken samen met jou aan de opvoeding van je hond. Maak van jou hond ook een echte Social(e)Dog! 

 

Geïnteresseerd? Kijk snel wat wij voor jou kunnen betekenen op www.socialdogs.nl


© 2015 SocialDogs, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.