De nova scotia duck tolling retriever

De nova scotia duck tolling retriever

De Toller, zoals hij in het kort wordt genoemd, past bij de hondenliefhebbers als een metgezel voor iedereen die zijn grenzeloze energie kan evenaren. Tollers hebben een bijzonder prettig karakter en zijn slim en gemakkelijk te trainen, maar ze zijn onafhankelijk en doen dingen graag op hun eigen manier. Ze hebben een aantrekkelijke rode vacht die gemakkelijk te verzorgen is en zijn uitstekende waakhonden.De Nova Scotia Duck Tolling Retriever is een kleine, verleidelijke roodharige met grenzeloze energie. Hij klinkt meteen aantrekkelijk, maar hoe zit het met die naam? De Toller, zoals hij de bijnaam heeft gekregen, werd ontwikkeld in de Little River-wijk van Nova Scotia door jagers die een hond wilden die zowel vogels zou aantrekken als ophalen. Vergeet ook niet vooraf een hondenmand en andere artikelen te kopen!

Dat is waar de "tol" komt. Het woord verwijst naar de gewoonte van de honden om te "dansen" op de kustlijn, nieuwsgierige eenden lokken om binnen te komen voor een kijkje. Ja, het werkt echt! De Toller klinkt als een leuke en interessante hond, geen twijfel over mogelijk, maar hij heeft een complexe persoonlijkheid en energie over.

De Toller heeft veel voor hem: persoonlijkheid, maat, veelzijdigheid en een onderhoudsvriendelijke vacht. Maar zoals de meeste rassen, is hij niet voor iedereen. Tollers zijn slim, onafhankelijk en actief. Hun waakzame karakter maakt hen uitstekende waakhonden. Ze houden van hun eigen mensen, maar zijn gereserveerd tegenover vreemden. Hun grootte past bij hun appartement of appartement, maar alleen als u even slim en actief bent en in staat bent te voldoen aan hun behoeften aan lichaamsbeweging, entertainment en consistente, patiëntentraining.

De Toller is bijna net zo intens als een Border Collie. Een ander nadeel van het hebben van een Toller in een appartement is dat hij een screamer kan zijn. Wanneer de Toller opgewonden schreeuwt wanneer hij een vogel uit het raam ziet, begrijpen je buren het misschien niet.


© 2015 lekkeremaaltijd, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.