Scooter leasen of kopen in Gouda?

Scooter leasen of kopen in Gouda?

Het komt helaas best vaak voor dat de bankrekening niet zo snel volloopt dan jouw oude brommer verslijt. Dat komt uiteraard ook door al die onderhoudskosten die je verspilt aan die oude gammele roestbak. Je loopt in Gouda en omgeving langs enkele etalages en twijfelt of je door gaat sparen voor die mooie Vespa scooter, of toch maar een budget scooter uit China neemt. Of een occasion, want die kun je wel betalen. Dan kom je op het geniale idee; je gaat een scooter leasen! Dat voel je nauwelijks aan je bankrekening, je rijdt direct de bromscooter of snorscooter van je dromen en je hoeft geen cent meer uit te geven aan je versleten brommer. Maar is het verstandig om een scooter op afbetaling te kopen en zo ja, waar dan? Voor je het besluit neemt dat een scooter betalen in termijnen de beste oplossing is, moet je eerst de rest van dit artikel goed lezen. Misschien is het toch niet zo goedkoop als je eerst dacht.

Profiteer van de lage prijzen voor een scooter leasen en kopen, ook met bezorging in Gouda. Ga direct naar scooterkopenonline.nl voor alle aanbiedingen!Is een scooter leasen of kopen hetzelfde?

Bij een financial lease is een scooter op afbetaling kopen niet zoveel anders dan een brommer aanschaffen en meteen het hele bedrag afrekenen. In feite is een financial lease gewoon een lening, je zult de scooter betalen in termijnen. En bij een lening betaal je in een vast aantal maandelijkse termijnen de scooter die je gekocht hebt terug aan de leasemaatschappij. Na het verstrijken van die periode van soms enkele jaren is de snorscooter of bromscooter helemaal van jou.

 

Geld lenen kost geld

Je kent dat plaatje wel van die man met een letterlijk blok aan zijn been. Dat is een lening. Inderdaad, een lening kost geld, dat kun je in de voorwaarden rustig nalezen. Er zal altijd een rente geheven worden die afhangt van de looptijd en de aanschafprijs, dat is heel normaal. Let op met gladde verkooppraatjes bij de “scooterspecialist” in Gouda want goedkoop kan duurkoop zijn. Dat is wel een voordeel van online shoppen, daar kun je alle opties rustig afwegen zodat je een bewuste keuze kunt maken. Vergeet niet dat een scooter leasen je ook geld kan besparen.

 

Hoe een scooter leasen goedkoper kan zijn

Als je het leasecontract afsluit via een webshop met scherpe prijzen heb je een deel van de rente alweer terugverdiend op de aanschafprijs bij de winkel in Gouda.

Als je op een oude brommer moet rijden en reparatie kosten moet maken kost dat je ook geld, die kun je beter investeren in een nieuwe snorfiets of bromfiets.

Een scooter betalen in termijnen houdt in dat je kunt selecteren op kwaliteit, niet op je huidige banksaldo. Een duurzame Vespa is vaak beter dan een budget retro scooter.

Aan het einde van de looptijd kun je wellicht jouw oude scooter weer van de hand doen en een nieuwe scooter kopen, uiteindelijk is een lease scooter echt jouw bezit.

 

Bekijk alle mogelijkheden en tarieven op www.scooterkopenonline.nl en kies de manier van betalen die bij jou past.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Derck1986, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.