Wat zijn dockshelters?

Wat zijn dockshelters?

Dockshelters zijn de oplossing om de opening tussen uw laadperron en vrachtwagen op een zo efficiënt mogelijke manier af te dichten. Een dockshelter tussen het voertuig en het laadperron zorgt voor veiligheid. Zowel medewerkers als de goederen worden beschermd. Lees hieronder meer over dockshelters.Om in elke branche de juiste oplossing te bieden zijn er verschillende soorten dockshelters. Zo is een kussen dock shelter is ideaal voor laadperrons waar veel te docken voertuigen dezelfde afmetingen hebben. Dit is bijvoorbeeld als er gebruik wordt gemaakt van een eigen wagenpark of een hoge markt standaardisatie van vrachtwagens.

Variëren de te docker vrachtwagens? Dan is een flappen dock shelter erg geschikt. Dit type dockshelter is breed inzetbaar. De flappen dock shelter is ook verkrijgbaar met een speciale schuimkern. Zo is die ook geschikt voor container voertuigen en voertuigen die verhogen en verlagen over extreme afstanden.

Tot slot is er ook nog een zogenoemde opblaasbare dock shelter. Deze dockshelter vormt zich volledig naar de contouren van de vrachtwagen, hierdoor is dit de meest efficiënte en duurzame afdichting voor laadperrons met een sterk gevarieerd te docken voertuigen.

Dock shelters van Dockequipment

De dockshelters van Loading Systems zijn erg duurzaam en bieden optimale veiligheid op laadperrons. Voor elk laadperron is er wel een passende dock shelter te vinden. Benieuwd naar welk type de beste oplossing voor in uw situatie biedt? Ga naar Dockequipment.eu voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.