Op zoek naar een verhuisbedrijf? Lees dan hier alle informatie over

Op zoek naar een verhuisbedrijf? Lees dan hier alle informatie over

Bent u van plan binnenkort te gaan verhuizen, woont u in Den haag of in een van de Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht of Alblasserdam) en bent u op zoek naar een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf moet u vandaag nog contact opnemen met Verhuisbedrijf Drechtsteden.
 

Verhuisbedrijf Drechtsteden is een goedkoop verhuisbedrijf in Den Haag en omstreken met ruim zeven jaar ervaring dat meer dan 1457 verhuizing heeft gedaan. Drechtsteden streeft ernaar uit om zijn klanten 100% tevreden te stellen. Dit doen ze door middel van de beste service te bieden tegen een zeer lage en scherpe prijs.
Het bedrijf werkt met zeer vakkundig personeel en maakt gebruik van het beste materiaal om u een zorgeloze verhuizing te mogen bezorgen. Daarnaast wordt uw verhuizing tot in de laatste details geregeld.De tarieven van Verhuisbedrijf Drechtsteden

Wanneer u kiest gebruik te maken van de service van Verhuisbedrijf Drechtsteden dient u eerst de prijslijst te bekijken. Drechtsteden zoekt graag met u mee naar de meest voordelige optie en hanteert dus verschillende prijzen. Zo betaalt u €24 per uur voor minimaal drie uur aan het personeel/ verhuizers. Het personeel van het bedrijf bestaat uit mannen met fysiek sterke krachten die ook heel erg gemotiveerd te werk gaan. Deze werken op basis van oproep waardoor het bedrijf tegen scherpe tarieven kan werken en waardoor ze met goedkope verhuizers werken.
Voor de verhuiswagen betaalt u € 95 voor maximaal 4 uur. Als u de hele dag gebruik wilt maken van de wagen dan betaalt u € 125. Indien u gebruik wilt maken van de service van het verhuisbedrijf in het weekend dan betaalt u € 145.

Ook is het mogelijk om een verhuislift te huren bij Verhuisbedrijf Drechtsteden. Het gebruik hiervan is heel handig wanneer uw grote spullen in plaats van via de trap, door het raam dient te verhuizen.

Als u inpakservice nodig heeft, kost dit u  € 24 per uur voor minimaal drie uurtjes. De goedkope verhuizers pakken u spullen graag snel en zorgvuldig voor u in.
 

Voorbereiding van de verhuizing

U eigen verhuizing voorbereiden kost veel aandacht en tijd dan u denkt. De spullen moeten uitgezocht worden, ingepakt en meestal genummerd worden om het voor u makkelijk te maken. De meubels moeten uit elkaar en de zware spullen en dozen moeten moeten gesjouwd worden.  Dit kost allemaal heel veel tijd en is dus een van de stressvolle zaken in het leven. Verhuisbedrijf Drechtsteden neemt deze stressvolle werk graag van u over en doen er alles voor om uw spullen zo zorgvuldig mogelijk te verhuizen.

 

De verhuisdiensten

U kunt terecht komen bij Verhuisbedrijf Drechtsteden voor verschillende verhuisdiensten. Denk hierbij aan zakelijke en particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen, student verhuisservice en sjouwhulp. Verder staat het bedrijf u te woord voor ontruimingen en bezorgservice.  

 

Snelle en Systematische verhuizingen van Verhuisbedrijf Drechtsteden

Door de vaste lage en scherpe verhuistarieven heeft Verhuisbedrijf Drechtsteden een bekende naam in Zuid-Holland omdat veel mensen in het zuiden van het land gebruik maakt van de diensten van het verhuisbedrijf.
Drechtsteden heeft ook ervaring met spoed verhuizingen, ontruimingen en zelf internationale verhuizingen.
Als u toe bent aan duidelijke prijzen en voordelige tarieven dan zal de deskundige, systematische en snelle verhuismethode van Drechtsteden u zeker bevallen.

Verhuizen is het vak van het bedrijf. Zij nemen al uw taken snel en betaalbaar uit uw handen
 

Heeft u interesse in de service van Verhuisbedrijf Drechtsteden? Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan via de offerteformulier die te vinden is op de website verhuisbedrijfdrechtsteden.nl
Wilt u liever toch telefonisch een medewerker spreken om een afspraak te maken voor een vrijblijvend offerte afgestemd op uw persoonlijke situatie dan kunt u bellen naar 0614246777 Voor overige vragen kunt u altijd een mail sturen naar info@verhuisbedrijfdrechtsteden.nl


© 2015 Maria1994, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.