Verhuisbedrijf nodig? Lees hier alle informatie

Verhuisbedrijf nodig? Lees hier alle informatie

Gaat u binnenkort verhuizen, woont u in Den Haag of in een van de Drechtsteden en heeft u het hulp nodig van een professioneel verhuisbedrijf? Dat kunt u zeker rekenen op Verhuisbedrijf Drechtsteden want het bedrijf staat altijd voor u klaar.
In dit artikel geven wij u al de benodigde informatie over Verhuisbedrijf Drechtsteden.

Verhuisbedrijf Drechtsteden is een goedkoop verhuisbedrijf waar u altijd op kunt rekenen als u in of rond Zuid-Holland gaat verhuizen. Het is een bedrijf met meer dan zeven jaar ervaring die al meer dan 1500 verhuizingen heeft gedaan. Het verhuisbedrijf werkt samen met vakkundig personeel en maakt gebruik van de beste materialen om u een zorgeloze verhuizing te bezorgen.
Drechtsteden heeft alles wat u van een verhuizer kan verwachten zoals verhuisdekens, steekwagens, meubelhondjes, folie en spanbanden en regelen uw verhuizing tot in de details voor een mooi en betaalbare prijs.De Diensten van Verhuisbedrijf Drechtsteden

Spoedverhuizing
Een spoedverhuizing zorgt vaak voor een hoop stress en zorgen doordat het meestal onverwacht komt waarop u zich niet echt op heeft kunnen voorbereiden. Het is dan de bedoeling dat het in zeer korte termijn gebeurt. Voor dit situatie is Verhuisbedrijf Drechtsteden altijd beschikbaar. Omdat Drechtsteden zeven dagen per week werkt, doen zij er alles voor om u zo snel mogelijk te kunnen helpen met uw spoedverhuizing. Het is ook mogelijk om op dezelfde dag gebruik maken van de diensten van het bedrijf zonder extra kosten.

Seniorenverhuizing
U bent senior en gaat verhuizen? De professionele en ervaren verhuizers van Verhuisbedrijf Drechtsteden weten als geen anderen te luisteren naar uw wensen en behoeftes. Zo brengen ze al u spullen met veel emotionele waarde met de grootst mogelijke zorg naar uw nieuw adres.

Zakelijk verhuizen

Verhuisbedrijf Drechtsteden zorgt ervoor dat uw zakelijke verhuizingen altijd tot in de details wordt uitgevoerd. Hiervoor dient u op tijd te reserveren zodat wij op u gekozen datum langs kunnen komen. Wanneer uw zakelijk verhuizing door Verhuisbedrijf Drechtsteden wordt uitgevoerd dan bent u verzekerd van een verhuizing zonder zorgen. Het bedrijf zorgt voor een snelle, efficinte en betaalbare verhuizing.

Particulier verhuizen

Voor een particuliere verhuizing zijn onze ervaren en opgeleide verhuizers u graag van dienst. Met behulp van de professionele verhuismaterialen en moderne verhuiswagens doet het bedrijf er alles voor zodat uw verhuizing op de juiste manier kan verlopen. Zo kunt u altijd op Verhuisbedrijf Drechtsteden rekenen voor al uw grote of kleine particuliere verhuizingen.

Sjouwhulp

Verhuisbedrijf Drechtsteden kan u ook van dienst zijn wanneer u geen heel verhuisbedrijf nodig heeft. Zo kunt u contact met het bedrijf opnemen wanneer u zelf een busje heeft gehuurd en toch hulp nodig heeft bij het vervoeren van uw zware meubels en uw witgoed.
Wanneer u kiest voor de sjouwhulp van Verhuisbedrijf Drechtsteden dan kunt u gratis gebruik maken van de verhuismaterialen.

Prijzen Verhuisbedrijf Drechtsteden

Verhuisbedrijf Drechtsteden hanteert verschillende prijzen. Zo betaalt u 24 per uur per verhuizer voor minimaal drie uur. Het personeelsbestand bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en fysiek sterke krachten.

Voor een verhuiswagen betaalt u 95 voor een halve dag van maximaal 4 uur. Voor een hele dag betaalt u 125 en in het weekend betaalt u 145 voor een verhuiswagen. De wagens beschikken over een laadklep en hebben een laadruimte van 22 m.

Als u hulp nodig heeft bij het inpakken dan kunt u gebruik maken van de inpakservice. Hiervoor betaalt u 24 per uur voor minimaal drie uur.

Als u goedkope verhuisliften wilt huren voor wanneer u grote spullen door het raam wil verhuizen dan kunt u contact opnemen met Verhuisbedrijf Drechtsteden.

Overige diensten Verhuisbedrijf Drechtsteden

Verhuisbedrijf Drechtsteden is een betrouwbare bedrijf die ook andere diensten verleent. Zo kunt u ook rekenen op het bedrijf voor bezorgservice en ontruiming.
Het bedrijf vervoert goederen voor bedrijven en particulieren door heel Nederland en Belgi. Denk hierbij aan keukens, pallets, meubels of internet aankopen. Daarnaast helpt het bedrijf met alle soorten ontruimingen en schoon opleveren van uw woning.

Wilt u binnenkort gebruik maken van de diensten van Verhuisbedrijf Drechtsteden, ga dan naar de website neem vandaag nog contact op met het bedrijf via telefoonnummer 085-0653163 of stuur een email naar info@verhuisbedrijfdrechtsteden.nl. Ook is het mogelijk om een gratis offerte te aanvragen via de website.


© 2015 Maria1994, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.