Verhuislift huren? Tips en informatie

Verhuislift huren? Tips en informatie

Verhuizen is nooit leuk. Het kost je altijd veel moeite en het kan jouw humeur slecht beïnvloeden als je geen goede planning maakt. Het is ook iets dat tijdrovend kan zijn zeker wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een verhuisbedrijf.
Als je gaat verhuizen heb je daarvoor een aantal belangrijke dingen nodig zoals verhuisdozen, plakband en inpakpapier om jouw kleine spullen te kunnen inpakken en te vervoeren.

Het vervelendste gedeelte is het vervoeren van de grote spullen zoals de bank de grote kasten en de overige meubels. Wanneer deze spullen te groot zijn voor de trap dan heb je een verhuislift nodig. Hiervoor kan je zeker terecht bij verhuisliftenhuren.nlVerhuisliftenhuren.nl is een bedrijf dat consequent verhuislift service biedt. Deze liften worden gebruikt bij de verhuizing van grote meubels via de eerste etage en kan ongeveer de achtste etage bereiken. Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke verhuisliften met bediening die maximaal tot 400 kg belast kunnen worden.
Ook maakt het bedrijf gebruik van een groot verhuisplateau om jouw belangrijke spullen te kunnen transporteren.

Tarieven

De verhuisliften worden per uur verhuurd. Deze berekening begint wanneer de medewerkers van Verhuisliftenhuren bij de door jou opgegeven adres aankomen tot en met zijn vertrek.

Voor een uur betaal je € 75 tijdens normale werkdagen. Op de zaterdagen betaal je € 85 per uur en op de zondagen € 100. Het vervolg tarief per half uur bedraagt  € 30 van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag betaal je voor het vervolg tarief per half uur €35 en op zondag € 40.

Voor het vervoeren van enkele stuks betaal je € 60 doordeweeks, € 65 op zaterdag en € 75 op zondag.

Wanneer je het niet zelf in kan schatten voor hoe lang je de verhuisliften nodig zal hebben dan kan je gerust contact opnemen met Verhuisliftenhuren.

Belangrijke informatie bij het huren van een verhuislift

Wanneer je denkt een verhuislift te gaan uren moet je wel rekening houden met een aantal zaken. Er hoort een grote raam of  balkon aanwezig te zijn waar de meubels overheen kunnen. Ook moet er een ruimte van ongeveer 10 meter naast het adres vrij zijn om de lift te kunnen plaatsen. Deze ruimte dient van steen of metaal te zijn en dus niet van aarde, gras of zand. Er mogen geen obstakels in de weg staan. Bij windkracht 4 zijn wij gedwongen de afspraak te verplaatsen omdat de lift niet opgesteld mag worden.

 

Voordelen van het huren van een verhuislift

Een verhuislift huren bespaart je veel tijd en moeite. Wanneer je bij Verhuisliftenhuren een verhuislift bestelt, krijg je veel meer dan een verhuislift. Onze milieuvriendelijke verhuisliften worden bemand door zeer ervaren en professionele verhuizers die je helemaal zal assisteren met het liften van jouw waardevolle objecten. Je ervaart altijd een kwalitatieve en goede leveringsgarantie. Daarnaast ontstaat er een vermindering van fysieke belasting en minder risico van beschadiging van je meubels.

Soorten verhuisliften

Er bestaat veel variaties en uitvoering van verhuisliften. Op onze markt zijn er maar liefst drie soorten beschikbaar voornamelijk een lift op een aanhanger, een lift op een kleine vrachtauto, en een opbouwlift die in moeilijke situaties kan worden opgesteld.
De keuze voor de juiste lift is afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is om de spullen te kunnen liften. Voor het kiezen van de juiste lift kijken we naar de locatie en naar de afmetingen van het platform van de lift.

Woon je in Zuid-Holland, ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een verhuislift verhuurbedrijf dan kan je altijd contact opnemen met Verhuisliftenhuren.nl Voor advies, vragen en informatie kan je ons altijd bellen of mailen. Wij staan je graag te woord en helpen je met genoegen. Ook is het mogelijk om via de website te reserveren.


© 2015 Maria1994, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.