Rijbewijs halen

Rijbewijs halen

Zie jij jezelf al rondrijden in een flitsende bolide, maar heb je nog geen rijbewijs? Wij geven je graag wat tips om dat roze papiertje zo snel mogelijk in handen te krijgen!Het begint uiteraard met een goede rijschool. Daarnaast is een up-to-date theorieboek erg belangrijk. Deze bestel je eenvoudig online bij Theorieshop.nl. Met de duidelijke boeken en cursussen uit hun assortiment leer je moeiteloos alle verkeersregels en -borden kennen. Zo haal je in no-time je theoriecertificaat en staat niets je meer in de weg om het praktijkexamen af te leggen. Het maakt niet uit of je nu je auto- brommer- of motorrijbewijs wilt halen, Theorieshop heeft precies de boeken en proefexamens die je zoekt. Je bestelt de gewenste leermethode eenvoudig online. Deze wordt razendsnel verzonden. Zo hoe je niet lang te wachten voor je kunt beginnen met studeren.

 

Leer op je eigen manier

Iedereen leert anders. Ben jij het type dat het heerlijk vindt om door boeken te bladeren? Dan is de papieren versie van het auto theorieboek helemaal geschikt voor jou! In het boek vind je de nieuwste verkeersregels en richtlijnen. De leermethode volgt de indeling van het CBR. Dit betekent dat het boek is onderverdeeld in de 25 officiële categorieën. Zo kun je alle stof gemakkelijk in je opnemen en weet je zeker dat je alle belangrijke informatie leert. Denk je dat je alles weet? Test je kennis dan met de bijgeleverde proefexamens. Bij Theorieshop krijg je standaard 10 uur examentraining als je bij hen je boek bestelt!

 

Naast papieren boeken heeft Theorieshop ook de handige cursus iTheorie in het assortiment. Deze online leermethode kun je op je tablet, telefoon of laptop lezen en bekijken. De cursus bestaat namelijk niet alleen uit tekst, maar ook uit vele filmpjes en animaties om de stof te verduidelijken. Doordat je altijd en overal toegang hebt, kun je leren wanneer het jou uitkomt! Hoe verder je vordert, hoe meer onderdelen er open gaan. Op deze manier weet je zeker dat je geen informatie overslaat. Heb je moeite met lezen door bijvoorbeeld dyslexie? Dan biedt iTheorie uitkomst. Laat het programma de teksten voorlezen en zorg ervoor dat ook jij moeiteloos slaagt voor je theorie-examen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.