Ook een kapotte auto is te verkopen

Ook een kapotte auto is te verkopen

Staat uw kapotte auto u hopeloos in de weg, maar weet u niet waar u ermee heen moet? Dit is een bekend probleem. Het te koop aanbieden middels een online advertentie, dat levert meestal niet het gewenste resultaat op. Dat betekent dat u blijft zitten met de wagen, en dat uw vaste lasten ook gewoon doorlopen. Om in één keer van alle zorgen af te zijn, is er Auto Inkoop BV. Deze firma neemt de auto graag van u over. En niet alleen zonder problemen, maar ook nog eens binnen 24 uur. Klinkt dat niet ideaal?Uw kapotte auto onverkoopbaar? Niet voor dit auto-inkoop bedrijf

Het bezitten van een auto is een enorme kostenpost. Gelukkig staat daar ook veel rijplezier tegenover. Tenminste, als de wagen u brengt waar u zijn wilt en u niet op extra kosten jaagt. In dat laatste geval bent u zo’n vervoersmiddel natuurlijk liever kwijt dan rijk. In principe is er maar weinig voor nodig om een auto kapot te laten gaan. Het hoeft niet eens zo te zijn dat u door een kapotte bolide niet meer verder kunt rijden. Wellicht komt het euvel pas tijdens de APK aan het licht, waardoor hij afgekeurd wordt. En daar staat u dan, met een kapotte auto bij de garage. Wat nu?

Het laten maken is zeker niet altijd de juiste oplossing. De kosten voor reparatie kunnen zo schrikbarend hoog uitpakken, dat u door het laten maken u voor vele honderden euro’s het schip in kunt gaan. Soms is het dan gewoon beter om dan rationeel na te blijven denken en afstand te doen van uw auto, waar u mogelijk al vele jaren met veel plezier in rond hebt gereden.

Nu denkt u misschien dat een kapotte auto onverkoopbaar is. Dat is gelukkig niet het geval, want aan Auto Inkoop BV kunt u een kapotte auto verkopen zoals de uwe. Het maakt daarbij niet uit wat voor merk en model het is. En heeft u een wagen die van het jaar 2000 is of jonger, dan zit u sowieso goed.

Hoe werkt het aanbieden van een kapotte auto precies?

Het hebben van een kapotte auto komt altijd ongelegen. Niemand zit erom te springen, omdat we er gewoonweg niet meer zonder kunnen. Maar dat niet alleen, ook gaat er vaak veel tijd zitten in het kwijtraken van de wagen. Het liefst wilt u natuurlijk zo snel mogelijk ervan af zijn, wat in deze moderne tijd niet meer dan logisch is, maar niet zonder dat u er een fijne prijs voor krijgt. Dat zijn allemaal redenen om juist te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in auto inkoop.

Om te beginnen hoeft u uw huis niet uit om de auto aan te melden. U maakt simpelweg gebruik van het online aanmeldformulier op de site, dat slechts bestaat uit enkele vragen. Ook telefonisch contact opnemen is mogelijk. Op basis van belangrijke gegevens, zoals onder andere het kenteken, de kilometerstand, bouwjaar en merk wordt het beste bod bepaald dat deze auto-inkoop firma u kan geven. En het mooie is, daar hoeft u niet eens lang op te wachten. Binnen 24 uur na aanmelding heeft u uw bolide gewoon al verkocht. Rest alleen nog het maken van een afspraak voor de overdracht. Dan ontvangt u de RDW-vrijwaringspapieren én bent u gelijk verlost van het betalen van wegenbelasting en de autoverzekering.

Geen addertjes onder het gras

Sommige dingen klinken te mooi om waar te zijn, maar zijn dat juist niet. Auto Inkoop BV is daar een goed voorbeeld van. Ze staan bekend als een betrouwbaar bedrijf dat u altijd een eerlijke en marktconforme prijs aanbiedt. En er is eigenlijk maar één manier om daar zelf achter te komen, namelijk door gewoon eens vrijblijvend een aanmelding te regelen.

Auto Inkoop BV

Rijksweg 85a

4255 GH Nieuwendijk

Telefoon: 06 20 66 32 35


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Marco, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.