Je auto stylen? Dat doe je zo!

Je auto stylen? Dat doe je zo!

Heb je de buitenkant van je auto al gepimpt en wil je nu de binnenkant doen? Of wil je graag beginnen met het interieur en daarna pas de buitenkant doen? Daarvoor heb je natuurlijk wel een goed plan voor nodig. Daarom worden in dit artikel een aantal ideeën besproken om je auto te pimpen.Autostoelen

Misschien wel een prominent deel van je auto zijn de stoelen. Hier kan je uit een erg gevarieerd aanbod kiezen. Zo kan je sportstoelen of kuipstoelen in je wagen zetten. Kies je voor de standaard zwarte kleur of heb je toch liever een tint? Of past felrood beter in je interieur?

Spoiler

Ook in spoilers heb je een ruime keuze. De spoiler maakt de look van je auto af. Zo kun je bijvoorbeeld sideskirts aan je auto monteren. Dit zijn spoilers aan de zijkant van je wagen. Hierdoor gaat je auto er direct lager en breder eruit zien. Maar je kan ook een dakspoiler, bumperspoiler of een achtervleugel monteren. Ook kan je een spoiler op je kofferbak, motorkap of achterklep zetten. Spoilers maken je wagen echt helemaal af.

Wieldoppen

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om je banden te pimpen? Kies voor wieldoppen! Deze zet je direct op je band. Dit is erg eenvoudig en ook nog eens stijlvol. Wel moet je even kijken of je auto wieldoppen kan hebben. Op lichtmetalen velgen kan je geen wieldoppen monteren. Lichtmetalen velgen zijn van zichzelf al stijlvol, dus dat is geen probleem. Op zwarte stalen velgen kan wel wieldoppen monteren. Ook moet je naar de maat van de wieldoppen kijken. Hier is een handig trucje voor. Op de band staat een code, bijvoorbeeld: 204/48R15. Dit betekent dat je wieldoppen 15 inch zijn. Wieldoppen zijn vaak te verkrijgen vanaf 12 tot 17 inch. Dan hoef je nu niet meer te twijfelen over de maat. Dat scheelt weer!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.