Een bedrijven portaal voor uw gemak!

Een bedrijven portaal voor uw gemak!

Hoe vaak komt het wel niet voor dat u op zoek bent naar een leuk restaurantje bij u in de buurt, maar dat u geen benul hebt wat er wel allemaal niet qua aanbod is. Gelukkig is hier een oplossing voor dankzij de Ondernemingsgids.Een bedrijvengids waarbij je kan filteren op bedrijfstak, op locatie of op een radius bij u in de buurt, dat is de Ondernemingsgids. Binnen ons portaal kunt u zoeken binnen alle 147 branches die ons koude kikkerlandje kent binnen meer dan 2500 locaties. Zo krijgt u, waar u zich ook bevindt, de juiste locaties te zien. Als u een interessant bedrijf gevonden heeft kunt u alle relevante informatie vinden zoals:

  • Naam van het bedrijf
  • Locatie van het bedrijf
  • De openingstijden
  • Interessante acties of evenementen

Op deze manier kunt u altijd de meest relevante informatie vinden die voor u van toepassing is. De ondernemingsgids is er niet alleen voor potentiele klanten, maar ook voor bedrijven zelf.

Marketing tool voor bedrijven

Dankzij de Ondernemingsgids kunt u gemakkelijk en snel meer klanten trekken naar naar uw bedrijf. Binnen een handomdraai kunt u, dankzij onze gemakkelijk te navigeren website, uw bedrijf toevoegen aan uw bedrijf. U kunt er voor kiezen om een contact formulier toe te voegen aan de pagina zodat potentiele klanten gelijk contact met u op kunnen nemen. Op deze manier wordt het voor u ontzettend makkelijk gemaakt om meer klanten te trekken. En het allermooiste aan al dit is dat de Ondernemingsgids voor iedereen gratis te gebruiken is!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 OndernemingsGids, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.