Bekijk snel de vele voordelen van op maat gemaakte verpakkingen!

Bekijk snel de vele voordelen van op maat gemaakte verpakkingen!

Verstuur je vaak pakketjes, maar heb je altijd moeite om een passende doos te vinden? Dan zijn op maat gemaakte verpakkingen zekere een uitkomst voor jou!Met een goede, aansluitende doos is de inhoud beter beschermd. Deze heeft dan namelijk niet de ruimte om te gaan schuiven tijdens het vervoer. Doordat je minder loze ruimte hebt, heb je bovendien minder opvulmateriaal nodig. Dit scheelt jou als ondernemer een hoop geld. Daarnaast voorkom je zo een hoop afval en draag je ook nog eens bij aan het milieu. Dubbel goed dus! Heb je een kleine webshop en denk je dat op maat gemaakte verpakkingen voor jou niet haalbaar zijn? Dan hebben wij dé verrassing voor je! Bij Bonsema Verpakking beschikken ze over een speciale machine waarmee ze ook aangepaste dozen in een kleine oplage kunnen produceren. Zo kan ieder bedrijf, groot of klein, de uitgaven én afvalberg verminderen met dozen op maat!

 

Op maat gemaakte of bedrukte dozen? De keuze is aan jou!

Je hebt uitgebreide keuzemogelijkheden als je kartonnen dozen wilt bestellen. Bij Bonsema Verpakking bieden ze onder andere de immer populaire Amerikaanse Vouwdozen aan in diverse formaten. Daar stopt het aanbod niet. Ook speciale drukwerkdozen, verzenddozen, palletdozen en verhuisdozen hebben ze voor je. Wil je echt een professionele uitstraling creëren? Laat je kartonnen dozen dan bedrukken door de experts van Bonsema Verpakking. Of je nu alleen je logo in zwart-wit wilt, of dozen compleet in de huisstijl van jouw bedrijf, ze regelen het voor je. Je kunt uiteraard ook een combinatie maken van op maat gemaakte dozen en bedrukte verpakkingen. Als je precies weet wat je wilt, ontwerp je jouw dozen eenvoudig zelf. Mocht je hulp willen bij het design, dan staan de deskundige medewerkers van Bonsema Verpakking voor je klaar. Zij helpen je graag bij het realiseren van originele verpakkingen die perfect aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.