Wat is Lybrae?

Wat is Lybrae?

Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met specialistische kennis van het betreffende bedrijf. Het voornaamste doel met het oplossen van complexe problemen binnen de leefomgeving. Hier zitten innovatieve oplossingen aan verbonden. In deze blog vertellen we je alles over lybrae en hopen we je voldoende te informeren.Waar zit Lybrae?

Door de enorme groei hebben ze zich kunnen vestigen door verschillende locaties in Nederland. Zo zitten ze bijvoorbeeld in Rotterdam, Eindhoven, Zwolle, Maastricht en Arnhem. Ieder met zijn eigen specialiteiten, maar allemaal met hetzelfde doel: het probleem voor de klant oplossen. De kernwaarden van het bedrijf zijn ook niet voor niets betrokkenheid bij de maatschappij, door middel van aandacht van het milieu en sociaal ondernemen en sponsoring van verschillende bedrijven. Winnen doen ze als één hecht team die het samen doen. Lybrae heeft inmiddels meer dan 200 projecten die lopen en meer dan 350 echte professionals in huis.

Weken bij Lybrae

Indien je even ambities bent als het bedrijf, is echt leuk om te kunnen werken bij Lybrae. Je leert hier alle kneepjes van het vak en je krijgt de ruimte al je creatieve ideeën uit te werken. Twijfel dan ook niet te lang als er een vacature vrijkomt, want deze zijn zo de deur uit. Doordat Lybrae op meerdere locaties zit is het geen enkel probleem waar je vandaan komt, kijk dan ook vooral wat het beste uitkomt. Je komt hier in een bedrijf terecht met heel veel verschillende projecten, maar ieder met de juiste prikkel om jezelf te kunnen ontwikkelen. Je krijgt de beschikking over de juiste tools, online cursussen en vooral een heel leuk team. Dit team zal altijd voor je klaarstaan, en uiteraard is er voldoende tijd voor een praatje. Werken bij Lybrae is dan ook uiterst geschikt indien je jezelf wil ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel gebied.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.