4 tips om je naamsbekendheid te vergroten

4 tips om je naamsbekendheid te vergroten

Met de huidige concurrentie is het niet altijd even makkelijk om een grote naamsbekendheid te ontwikkelen. Maar het is zeker niet onmogelijk om groter te groeien in de markt van deze tijd. Hieronder geven wij je vier tips die kunnen helpen met je naamsbekendheid te vergroten. Buitenreclame

Iedere dag wanneer je naar je werk toe gaat, zal je te maken krijgen met reclame, of je dit nou bewust doorhebt of niet. Overal hangen tegenwoordig wel posters, borden en zijn er stickers geplakt. Buitenreclame is een fysieke vorm van reclame, denk bijvoorbeeld aan de posters bij bushokjes. Er zijn veel verschillende soorten bedrijven die zich bezig houden met buitenreclame, denk bijvoorbeeld aan JCDecaux.

Google adverteren

Vrijwel iedereen gebruikt tegenwoordig Google, misschien zelfs wel elke dag. Daarom is in google adverteren ook een hele effectieve methode voor naamsbekendheid. Met Google advertenties komt jouw website boven aan te staan, wat goed uit komt, mensen zijn namelijk snel geneigd de eerste link die ze tegen komen aan te klikken. Hiervoor moet je natuurlijk wel een website hebben.

Blogs schrijven

Blogs schrijven kan ook een goede manier zijn om je naamsbekendheid te vergroten. Doordat je blogs maakt over verschillende onderwerpen, kunnen mensen met de vragen die in jouw blog worden benoemd, terecht komen bij jouw bedrijf.

Social media

Er aan liggend welke doelgroep je wilt bereiken, kan social media ook zorgen voor een betere naamsbekendheid. Door regelmatig posts te maken, kun je vanzelf in het algoritme van mensen terecht komen. Het is hierbij verstandig om gebruik te maken van tags. Ook kan je aan iemand met een groot aantal volgers vragen om iets van jou te delen, zodat er nog meer mensen jouw posts zien.

Het kan lastig zijn om een grotere naamsbekendheid te krijgen op de huidige arbeidsmarkt met veel concurrenten, maar het is zeker niet onmogelijk. Het is slim om gebruik te maken van buitenreclame, aangezien heel veel mensen hier langs komen wanneer zij naar een bepaalde bestemming toe gaan en dus in aanraking komen met jouw bedrijf. Ook kan Google adverteren een effectieve manier zijn voor je naamsbekendheid, hierdoor komt jouw website link namelijk bovenin van de zoek resultaten te staan. Blogs schrijven kunnen ook helpen, omdat mensen met bepaalde vragen dan uiteindelijk bij jouw bedrijf uitkomen. Als laatst kan, er aan liggend welke doelgroep je hebt, social media ook erg handig zijn. Door posts te maken, tags te gebruiken en eventueel een bekender iemand jouw bedrijf te laten adverteren kan je veel volgers erbij krijgen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 RVerdam, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.