Een relatiegeschenk geven? 3 Cadeautips voor werknemers en partners

Een relatiegeschenk geven? 3 Cadeautips voor werknemers en partners

Heb je een eigen bedrijf of ben je verantwoordelijk om werknemers en zakenpartners een blijk van waardering te geven? Dan doe je dit natuurlijk met een geweldig cadeau dat men zal bijblijven. Het kan echter nogal ingewikkeld zijn om een mooi cadeau te vinden dat iedereen aanspreekt, omdat er vaak veel verschillende mensen in een organisatie werkzaam en je waarschijnlijk niet iedereen even goed kent. Maak je maar geen zorgen, wij zijn er hier om je te helpen. In dit artikel hebben wij enkele tips voor je samengesteld om je te helpen het perfecte geschenk voor jouw collega’s en bedrijfsrelaties te vinden.
   • De leukste dagjes weg

Er is een brede waaier van geschenken die je kunt gebruiken om jouw werknemers buiten het werk aan te moedigen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van Pluimen.nl. Op die manier kunnen werknemers de leukste dagjes weg kiezen, zoals een ontspannende wellnessdag, een hotelovernachting met een romantisch diner of een attractiepark. Het is een goed idee om iedereen zelf te laten kiezen welk geschenk ze graag zouden willen krijgen, want dan weet je zeker dat iedereen tevreden zal zijn met het cadeau!

  • Geef iets lekkers

Natuurlijk, het is geweldig als om ets lekkers te krijgen. Wat dacht je van een divers drinkpakket om te kunnen borrelen of andere lekkernijen zoals een variatie aan chocolade? Dit kan bijna niet fout gaan, want iedereen heeft er baat bij om eens in de zoveel tijd te smikkelen! Een andere cadeauoplossing is een bioscoopbox, die je kunt inpakken met drankjes, popcorn, en natuurlijk een goede filmbon van een digitale aanbieder, zodat jouw collega’s zich kunnen ontspannen tijdens een filmavondje thuis. Heb je het gevoel dat jouw werknemers het leuk zouden vinden om zelf te kokkerellen? Doe dan een pakket cadeau met dingen die ze kunnen bakken en waarvan ze kunnen genieten terwijl ze thuis werken.

  • Praktische geschenken voor dagelijks gebruik

Een ander leuk geschenk voor collega’s is een geschenk waarvan je zeker weet dat ze het regelmatig zullen gebruiken. Je zou ze bijvoorbeeld een mooie thermoskan of een reiskoffer kunnen geven. Of wat dacht je van een technisch accessoire dat ze echt leuk zullen vinden, zoals een hoofdtelefoon, een tablet of een e-reader? Dit zijn geschenken die regelmatig door alle collega’s kunnen worden gebruikt, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw geschenk goed zal worden ontvangen en niet ergens in een kast als in de vergetelheid zal raken!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 RVerdam, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.