De onderwijs accountant ondersteunt je op financiële vlakken

De onderwijs accountant ondersteunt je op financiële vlakken

Het onderwijs heeft nogal een flinke klap gehad met de corona crisis. Zowel basis-, middelbare-, als hogescholen moesten hun deuren al vanaf maart 2019 sluiten. Dit heeft grote gevolgen gehad in hoe leerlingen hun jaar door komen en heeft deze beperking op sociaal contact vooral de jongeren aangepakt.Op financieel gebied zijn er ook genoeg zaken die moeten worden geregeld omtrent de omgang van scholen met de virus. Sinds de crisis moesten er aanpassingen worden gemaakt zoals het plaatsen van spatschermen en lokalen beperken tot bijvoorbeeld 8 leerlingen. Al deze maatregelen hebben gevolgen gehad op het financiële plaatje van de onderwijs instelling.

Een accountant speciaal voor jouw branche

De onderwijs accountant is zoals de naam al zegt gespecialiseerd in de financiële vormen van het onderwijs. De accountant is bijvoorbeeld op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het onderwijs en weet zijn analyses goed te onderbouwen op basis van resultaten. Omdat de accountant gespecialiseerd is in deze branche kan hij/zij je een gericht advies geven en ondersteuning op maat. Daarnaast geven onze accountants accountant verklaringen af. Met deze verklaringen wordt aangetoond dat de verzamelde gegevens correct en betrouwbaar zijn.

De ervaringen van veranderingen

In de loop van de tijd zijn er enorme veranderingen in het onderwijs tot leven gekomen. Natuurlijk is een van de grootste de corona crisis en alles wat daar bij is komen kijken. Leerlingen kregen thuis les van hun ouders of woonden de les via een online programma bij. Hierdoor zijn er grote gaten in begrotingen komen te ontstaan waar rekening mee moet worden gehouden. Iets zoals de corona crisis heeft nog niemand mee gemaakt maar onze onderwijs accountants zijn vol aan de slag om het financiële plaatje voor onderwijsinstellingen op orde te krijgen. Wil je een afspraak maken of heb je toch wat meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij je verder helpen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.