Betrouwbare en Eerlijke slotenmaker Utrecht

Betrouwbare en Eerlijke slotenmaker Utrecht

Slotenmaker U-Sloten in Utrecht doet nog veel meer dan u denkt! Benieuw naar onze diensten? Wij vertellen er graag over en zijn u graag te dienst. Deur openen bij buitensluiten

Iedereen maakt het op zijn minst één keer in zijn of haar leven mee. Stel, u bent al te laat voor uw werk of afspraak, u stuurt nog snel een berichtje dat u onderweg bent en trekt in gedachten de voordeur achter u dicht. Oeps.. u heeft uzelf buitengesloten want in alle haast bent u de sleutels vergeten. Met een beetje pech de hele sleutelbos, waar ook de autosleutels aanzitten. Hoeveel ongeluk kan een mens hebben?!  Geen nood.  Bel ons en wij komen meteen naar u toe. Woont u in Utrecht dan zijn we er binnen 30 minuten. Wij maken uw deur snel en zonder schade weer open. Hiervoor hanteren wij een vast laag tarief van € 69,00 zonder verder bijkomende kosten. Zo lossen wij snel en voordelig uw probleem op en kunt u zorgeloos aan de rest van uw dag beginnen.

Plaatsen van inbraakbeveiliging

Een inbraak in je huis is iets wat je liever nooit wilt meemaken. Mensen die het wel is overkomen hebben vaak nog het meeste moeite met het beeld dat hun veilige thuisbasis is betreden door mensen met verkeerde bedoelingen. Gelukkig zijn er manieren om uw huis goed te beveiligen tegen inbrekers, zodat deze ongewenste lieden uw huis voortaan als een onneembare vesting gaan zien. Samen met u zoeken wij naar de zwakke plekken van uw woning en geven wij advies hoe deze verbeterd kunnen worden. Wij inspecteren al het hang- en sluitwerk en kunnen deze vervangen door sloten die voldoen aan alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van SKG*** cilinders en veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Het is ook mogelijk om uw woning te voorzien van een alarminstallatie. Zo kunt u met een gerust hart slapen in een tegen inbraak beveiligd huis.

Slotenmaker Utrecht U-Sloten
https://www.u-sloten.nl/
Goeman Boergiuslaan 77
3515 ET Utrecht
030-6966614
 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 SlotenmakerUtrecht, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.