Service en onderhoud in de zorgsector

Service en onderhoud in de zorgsector

Werken in de zorg, is mensenwerk. Ondanks alle dynamiek en uitdagingen waar de branche zich voor gesteld ziet, ligt de focus altijd maar op één aspect: de beste zorg voor de patiënt. Met inmiddels vijftien vestigingen verdeeld over het land staat technisch dienstverlener Kuijpers dichter bij haar klanten dan ooit. Patiëntveiligheid en continuïteit zijn uiterst belangrijk in de zorgsector. Zeker door de komst van het coronavirus. Technische installaties kunnen het zich niet permitteren om gebreken te hebben. Of het nu gaat om brandbeveiliging, medische gassen, een energiecentrale of de juiste luchtbehandeling in een patiëntenkamer. Alles moet in orde zijn.Werken in de zorg, is mensenwerk. Ondanks alle dynamiek en uitdagingen waar de branche zich voor gesteld ziet, ligt de focus altijd maar op één ding: de beste zorg voor de patiënt. Met inmiddels vijftien vestigingen verdeeld over het land zit technisch dienstverlener Kuijpers dichter bij haar klanten. Patiëntveiligheid en continuïteit zijn uiterst belangrijk in de zorgsector. Zeker door de komst van het coronavirus. Technische installaties kunnen het zich niet permitteren om gebreken te hebben. Of het nu gaat om brandbeveiliging, medische gassen, een energiecentrale of de juiste luchtbehandeling in een patiëntenkamer.

De zorg: waar techniek van levensbelang is

Als echte specialist in de zorg levert Kuijpers de techniek die letterlijk van levensbelang is voor de zorginstellingen. In een ziekenhuis of zorgcentrum kan het niet gebeuren dat een installatie uitvalt of stukgaat. Intern richten we ons op twee aspecten: optimale comfort bieden én veiligheid voor patiënten en medewerkers. Daarbij zijn de nieuwste en meest moderne technieken toegepast. In een ziekenhuis gelden zogeheten andere (on)geschreven gedrags- en omgangsregels dan in de meeste bedrijven. Dit komt omdat we te maken hebben met een kwetsbare gebruikersgroep. Kuijpers biedt als deskundige partner hierbij een betrokken benadering. Veiligheid, respect en privacy staan centraal.

Case: Reinier de Graaf Gasthuis in Delft

Een prachtig voorbeeld waarin Kuijpers heeft bijgedragen als technisch partner is Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Het bedrijf had één doel voor ogen: het meest duurzame én veilige ziekenhuis worden van heel Nederland. En we kunnen er niet omheen, dat is gelukt! Het ziekenhuis werkt efficiënt met minder vierkante meters en een lager energieverbuik. Kuijpers had hierbij de taak om alle technische installaties te ontwerpen én realiseren. Zo is een dubbellaagse warmte-koudeopslag en een watermistinstallatie toegepast.

Één partij kiezen voor een complete technische dienstverlener

In alles wat ze bij Kuijpers doen, staan de vragen en wensen van zorginstellingen centraal. Of dat nu betrekking heeft op de realisatie of het onderhoud van installaties. Alles is mogelijk.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 naomizantman, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.