Redenen om te kiezen voor bedrukte pennen als relatiegeschenk

Redenen om te kiezen voor bedrukte pennen als relatiegeschenk

Er zijn verschillende producten die je als relatiegeschenk kunt geven. Maar waarom blijft het leuk om een pen als relatiegeschenk te geven? Hieronder verschillende redenen om te kiezen voor bedrukte pennen als relatiegeschenk.Een eeuwenoude klassieker

De pen gaat tegenwoordig al een lange tijd mee en niet alleen als relatiegeschenk. Een pen is een object dat je iedere dag meerdere keren gebruikt. Als je er even bij stil staat, dan gebruik je een pen waarschijnlijk meer dan je je ooit had kunnen bedenken.

De pen door de tijd heen

De pen, zoals we het nu kennen, ligt comfortabel in de hand. Wat een luxe! Vroeger was dit wel anders. De eerste pennen werden gemaakt van ganzenveren of zelfs met riet. Ze waren vaak veel te groot en erg onhandig. Tegenwoordig worden bijna alle pennen gemaakt van een soort kunststof of zelfs metaal. De balpen is natuurlijk, bij de meesten onder ons, de bekendste pen die er bestaat. Wist je dat de eerste balpen al rond 1938 werd gemaakt? Deze pen werd later de opvolger van de vulpen. Tot op de dag van vandaag is de vulpen nog steeds het meest gebruikte schrijfgerei ooit.

Tip: naast pennen zijn ook aanstekers een veelgebruikt relatiegeschenk. Simpelweg omdat deze altijd van pas komen en veel gebruikt worden, waardoor je bedrijf onder de aandacht komt. Bestel hier bedrukte aanstekers.

Waarom een pen geven als geschenk?

Met een pen als relatiegeschenk zal je altijd blijven scoren. Maar waarom is het ook een goed idee om een pen als relatiegeschenk te geven? In 2010 vond er een officieel onderzoek plaats die op zoek ging naar het meest gegeven relatiegeschenk. Dit onderzoek werd uitgevoerd door Emerce. De pen kwam als verrassende winnaar uit de bus. Waarom is de pen een populair relatiegeschenk? We sommen een paar redenen voor je op:

●        Het is een goedkoop product om aan te schaffen;

●        Je gebruikt dit product meerdere malen per dag;

●        Een pen is breed inzetbaar. Je kunt het overal gebruiken, bijvoorbeeld op beurzen, festivals en scholen;

●        Het is erg makkelijk om een pen te personaliseren. Ideaal voor een relatiegeschenk;

●        Als het niets voor jou is, kun je het makkelijk doorgeven aan iemand anders;

●        Een pen kun je in alle soorten, maten en materialen krijgen die je je maar kunt inbeelden;

●        Een pen ligt vaak in het zicht, waardoor het logo op de pen vaker gezien wordt;

●        De pen is geschikt voor een zeer brede doelgroep. Zowel jong als oud kun je blij maken met een pen.

Twijfel je nog steeds om een pen als relatiegeschenk te geven? Bedenk dan het volgende: hoe zou je zelf reageren als je een mooie kwalitatief hoogwaardige pen krijgt met je eigen naam of initialen erop? Bijzonder toch? En zo’n knappe pen is tegenwoordig al snel gemaakt voor een lage prijs. Direct bedrukte pennen als relatiegeschenk bestellen? Ga naar Relatiegeschenken.be!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.