Mistgeneratoren beveiliging

Mistgeneratoren beveiliging

Is er al een alarminstallatie aanwezig binnen uw organisatie? Heel goed! Mogelijk heeft u zelfs camerabewaking aangeschaft om het een en ander extra in de gaten te houden. Wist u dat u uw beveiliging nog verder kunt uitbreiden met mistgeneratoren? Een effectieve oplossing waardoor de beveiliging enorm toeneemt.Desoriënteer inbrekers

Niet veel mensen denken er meteen aan wanneer het gaat om inbraakpreventie, maar mistgeneratoren kunnen inbrekers enorm tegenwerken. Hierdoor wordt bij inbraak binnen enkele seconden een dikke ondoorzichtige mist gecreëerd. Inbrekers zullen gedesoriënteerd raken en mogelijk snel de uitgang zoeken als ze merken dat er dergelijke maatregelen zijn getroffen voor inbraakbeveiliging. Mooie bijkomstigheid is dat deze beveiligingsoplossing 'onschuldig' is! De mist bestaat uit niet-schadelijke stoffen en dus veilig voor mensen, dieren, elektronica en etenswaren. 

 

Kies het juiste systeem 

Een mistgenerator zal niet dagelijks gebruikt worden, althans dat hopen we voor u. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. Ook na jarenlang stilstaan dient het systeem gewoon te werken als het alarm afgaat. Ook dient de capaciteit in orde te zijn. U heeft er immers weinig aan als het 2 minuten duurt voordat de ruimte gevuld is met rook. Tot slot is de kwaliteit van de mist belangrijk: wij zorgen er voor dat de inbrekers binnen no-time niet verder dan 35 centimeter kunnen zien!

 

Maatwerkoplossing

Zoals u leest komt er nog wel wat kijken bij het kiezen van de juiste generator. Om wat voor een ruimte het ook gaat, hoe groot of welke toepassing, Lagarde Groep biedt u een oplossing op maat. Doordat we meerdere beveiligingsdisciplines leveren, kunnen we mistgeneratoren leveren naast uw bestaande beveiligingsoplossing. Of nog beter: het complete plaatje in één keer realiseren! 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust een kijkje op onze website.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Lagardegroep, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.