Toegangscontrole met camera- en intercom integratie

Toegangscontrole met camera- en intercom integratie

Bent u al bekend met de mogelijkheden van toegangscontrole voor uw appartement of organisatie? Het gaat veel verder dan alleen toegang verlenen. Al helemaal als er geïntegreerd wordt met bijvoorbeeld een camera- of intercomsysteem. Ontdek de mogelijkheden!



Toegangscontrole met camera- en intercom integratie

Bent u al bekend met de mogelijkheden van toegangscontrole voor uw appartement of organisatie? Denk eens na over de efficiëntie: ieder persoon heeft toegang middels bijvoorbeeld een tag, kaart of smartphone. Een nieuwe tag uitrollen? Zo gedaan! Tag kwijt? Deze delete u direct zodat ook hier geen toegang mee verkregen kan worden. Mooi veilig!

 

We gaan een stapje verder

Toegangscontrole gaat pas echt van meerwaarde zijn als dit geïntegreerd is met andere systemen. Bijvoorbeeld met camerabewaking, de camera herkent dan de persoon en verleent op basis hiervan direct toegang. Dit is ook toe te passen met voertuigen toegang te verlenen door middel van kentekenherkenning. 

Een andere integratiemogelijkheid is die met intercomsystemen. Een slimme intercom maakt het toegangscontrolesysteem nog gebruikersvriendelijker. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid een 'centrale deur' te openen of door het deurbelgeluid te onderdrukken (handig voor in de avond ;))!

Profiteer van toegangscontrole en alle bijkomende opties 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat gerust een bericht achter op onze website. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


© 2015 Lagardegroep, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.