Vergaderen in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam

Spreken over wereldse zaken doe je uiteraard in een wereldstad. Maar ook kleinschaliger conversaties kunnen hier perfect plaatsvinden. Tijd dus om een passende ruimte te boeken!Maar hoe ga je dat aanpakken? Iedere partij wil immers wat. Hoe ga je er nou voor zorgen dat iedereen krijgt waar hij of zij op uit is? Natuurlijk, daar ligt zo’n hele vergadering aan ten grondslag. Dan moeten echter ook alle details kloppen. Aan alles moet gedacht zijn, iedereen moet met gemak zijn of haar ei kwijt kunnen en op technisch gebied is er uiteraard ook niks te wensen over. Daarom hebben we besloten om alles op een rijtje te zetten waarmee jouw vergadering valt of staat.

De ruimte

De plek waar jullie vergadering gaat plaatsvinden moet gericht zijn op de gewenste resultaten. Er moet de juiste sfeer hangen, eentje die een positief effect heeft op de gemoedstoestand van de deelnemers. En er moet voor iedereen uiteraard voldoende plek en bewegingsvrijheid zijn. Dit zijn de belangrijkste zaken waarop je een vergaderruimte in Amsterdam zou moeten uitkiezen. Maar dit is slechts het begin van ons lijstje. Waar moet je verder allemaal rekening mee houden en wat mag er absoluut niet ontbreken?

De catering

Op een lege maag kun je het in een vergaderruimte niet urenlang volhouden. Zorg daarom goed voor zowel lichaam als geest. Koffie, thee, sap, broodjes, koekjes en ander lekkers voor tussendoor; dit kan maar beter in groten getale aanwezig zijn. Zo houdt iedereen de moed erin en lopen jullie straks allemaal weg met het idee daadwerkelijk iets bereikt te hebben!

De voorzieningen

Om je punt te maken heb je wellicht een spreekgestoelte nodig. Misschien zelfs zaken als laptops, beamers, speakers en projectieschermen. En microfoons natuurlijk! Kies daar je locatie op uit, evenals de technische dienst die je hierbij kan helpen.

De bereikbaarheid

Oké, iedereen weet Amsterdam wel te vinden. Maar de stad is groot! En wellicht komen mensen met eigen of juist openbaar vervoer. Ook dat zijn zaken om rekening mee te houden. Zorg er daarom voor dat alle deelnemers weten waar de vergaderlocatie zich bevindt en hoe je er moet komen. Het liefste is er een station, tram- of bushalte in de buurt.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.