Moderne en veilige werkomgeving

Moderne en veilige werkomgeving

Thuiswerken, een begrip dat steeds meer aan populariteit wint in Nederland. Logisch! Het scheelt reistijd en men kan de dag zelf indelen. Maar hoe realiseert u een moderne en veilige werkplek voor u en uw werknemers? Die altijd en vanaf iedere locatie beschikbaar is? Microsoft 365 biedt hiervoor een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Iedereen kent Office 365. Microsoft 365 is in principe de uitgebreide variant hiervan. Met Microsoft 365 beschikt u ook over Windows 10 en uitgebreide beveiliging. 

In dit artikel willen we dieper ingaan op Microsoft Teams, één van de applicaties van Microsoft 365.

Microsoft Teams laat zich het beste omschrijven als 'samenwerkingshub'. In deze online werkomgeving werkt u samen met diverse Teams (vandaar ook de voor de hand liggende naam) aan verschillende projecten. Denk bijvoorbeeld aan een team 'marketing' en 'logistiek', maar ook klantprojecten. U profiteert hierdoor van:

  • optimale communicatie;
  • realtime samenwerken in document;
  • al uw documentatie en communicatie in één overzichtelijke omgeving.

 

Het mooie van Teams is dat het voor iedereen een maand gratis te proberen is. Dus gaat u rustig aan de slag! Maar denk aan een goede basisinrichting. Wilt u de vruchten plukken van Teams voor uw organisatie? Dan gaan we graag een keer met u om tafel om de mogelijkheden aan u toe te lichten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Lagardegroep, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.