Professioneel Zakelijk WiFi

Professioneel Zakelijk WiFi

Vrijwel ieder bedrijf is tegenwoordig afhankelijk van een stabiele en betrouwbare WiFi-verbinding. Maar waar dient op gelet te worden bij het inrichten van een WiFi-netwerk? En wat zijn de voordelen van een professioneel WiFi-netwerk? Lees meer in dit bericht of op Aerohivewifi.nl.Voor het realiseren van een stabiele en betrouwbare WiFi-verbinding is een professionele inrichting van het netwerk noodzakelijk. En laat dit nou net per organisatie verschillen. Wij, Lagarde Groep, kijken naar drie verschillende aspecten:

 

1) Gebruikers

Hoeveel mensen maken doorgaans gebruik van het netwerk? En over hoeveel devices beschikken deze gebruikers? Een netwerk voor 20 man vraagt om een andere inrichting dan een netwerk voor 2.000 man. 

2) Toepassing

Het tweede onderdeel verschilt ook enorm per bedrijf. Hoe intensief wordt uw netwerk gebruikt? Gaat er veel data over de lijnen? Hoe zit het met flexwerken? En is een gastennetwerk noodzakelijk?

3) Locatie

Zodra de eerste twee onderdelen zijn behandeld gaan we aan de slag met de inrichting. Met behulp van een WiFi-projectering en een WiFi-meting wordt de locatie van het pand/terrein in kaart gebracht. Aan de hand hiervan worden access points geplaatst zodat overal een optimale WiFi-verbinding is.

 

Tijd voor verandering?

Een verouderd netwerk is vaak instabiel, niet eenvoudig qua beheer en zorgt hierdoor voor verstoringen. Hoeveel productiviteit en dús geld laat u hiermee liggen? Met een professioneel netwerk profiteert u van:

  • hoge capaciteit, betrouwbare verbinding;
  • eenvoudige schaalbaarheid, zelfs over meerdere vestigingen;
  • gebruiksvriendelijke en centrale beheeromgeving;
  • uitgebreide functionaliteit;
  • uitgebreide analysemogelijkheden.

Ga bij uzelf eens na... Is uw organisatie toe aan een moderner en sneller WiFi-netwerk? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze Zakelijk WiFi pagina.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Lagardegroep, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.