Houten relatiegeschenken: een bewust cadeau

Houten relatiegeschenken: een bewust cadeau

Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Wilt u graag een geschenk geven met aandacht voor het milieu? Dan is een houten relatiegeschenk een goede keuze. Laat uw naam, logo of persoonlijke tekst erin graveren en u heeft een uniek cadeau!Voorbeelden van houten relatiegeschenken

Heeft u wat inspiratie nodig met betrekking tot houten relatiegeschenken? We helpen u graag op weg. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk, we noemen een aantal populaire dingen:

  • Speelgoed en spellen: van puzzels tot jojo’s en van mikado tot ingewikkelde denkspelletjes
  • Schrijfwaren: luxe pennensets, houten pennen, kleurpotloden
  • Vogelhuisjes en insectenhotels
  • Keukengerei: snijplanken, messenblokken, spatels
  • Overig: fotolijstjes, sleutelhangers, klokken, schatkisten

We hopen dat u hier wat inspiratie uit kunt halen!

Houten relatiegeschenken laten graveren of bedrukken

Heeft u eenmaal het geschikte cadeau gevonden dan is het tijd om over de opdruk na te denken. Houten artikelen kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Wat zet u erop? Uw logo en bedrijfsnaam, het verenigingsembleem of een persoonlijke boodschap? De mogelijkheden zijn zeer divers.

In de meeste webshops vraagt u eerst een offerte aan. Bent u hiermee akkoord dan kunt u de bestelling definitief maken. Voor het bedrukken of graveren hebben ze een digitale versie van uw logo en de gewenste tekst nodig. U ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk. Pas als u hiermee akkoord gaat wordt het productieproces gestart. Wel zo fijn, want niemand zit te wachten op een oplage met foutieve bedrukking!

Zoekt u houten- of andere type relatiegeschenken bekijk dan ook eens onze webshop!

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Startartikelauteur, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.