Iets te vieren met collega’s? De Pudding maakt van jouw feest een enorm succes!

Iets te vieren met collega’s? De Pudding maakt van jouw feest een enorm succes!

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze voor de beste plek om jouw bedrijfsfeest in Groningen plaats te laten vinden. Bekijk verschillende opties hieronder!Wanneer je samen behoorlijke prestaties hebt geleverd, moet je dit niveau natuurlijk vast zien te houden. Begin met dit bindingsproces door een spetterend bedrijfsfeest te houden! Groningen kent de leukste plekken hiervoor in het hoge noorden. Ze zijn veelal in hartje stad gesitueerd, zodat ze gemakkelijk bereikbaar zijn en op loopafstand van zowel het centrum als het Centraal Station. Zowel overnachten als het openbaar vervoer naar huis pakken is dus appeltje eitje! Lees verder om met de vele voordelen van de meest populaire locaties kennis te maken.

Grand Theatre

Een klassiek gebouw aan de Grote Markt dat in 1939 uit de grond werd gestampt als bioscoop. Dat is natuurlijk het Grand Theatre! Op dit moment is het ‘t mooiste vlakke vloertheater dat Nederland rijk is. Hier heb je de opstellingen voor het uitkiezen. Je kunt de zaal gebruiken met of zonder tribunes en daarom een groot aantal mensen kwijt. Daar komt nog bij dat je de ruimte kunt opdelen en inrichten zoals je wilt, in samenspraak en met hulp van de experts van De Pudding! Is zo’n authentiek gebouw voor jou de perfecte plek om een bedrijfsfeest in Groningen te organiseren? Laat het ons gerust weten!

Martiniplaza

Wanneer grootschalig ook echt grootschalig moet zijn, kom je al gauw bij Martiniplaza uit. Tussen de verschillende grote en kleine zalen vind je al gauw de ruimte die volledig geschikt is voor jullie festiviteiten. Deze locatie is immers niet voor niks geschikt voor onder andere theaterproducties, beurzen, conferenties en vele andere soorten evenementen. Daar kan een bedrijfsfeest ook nog wel bij! Wees wel snel met boeken, aangezien Martiniplaza een behoorlijk populaire bestemming is voor deze keur aan events.

Zeilschip Mars

Wellicht is het alweer een tijdje geleden dat je collega’s en jij met elkaar in zee zijn gegaan. Nu kunnen jullie dat letterlijk doen! Soort van. Want zeg nou zelf, feest vieren op het water doe je vast niet zo vaak, of wel? Dit monumentale schip is gelegen in de havens van Groningen en Harlingen en biedt overnachtingsruimte voor wel 34 personen. Wil je hier nog een nachtje over slapen? Geen probleem! Geef de enthousiaste medewerkers van De Pudding gerust aan wat je wensen zijn, zodat we ze voor je waar kunnen maken.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.