Voice over WiFi

Voice over WiFi

Voice over WiFi

Met voice-over-WiFi, ook wel bekend als VoWiFi, belt u met uw smartphone via het WiFi-netwerk. Meer informatie op  https://www.aerohivewifi.nl/oplossingen/voice-over-wifi



Voice over WiFi

Met voice-over-WiFi, ook wel bekend als VoWiFi, belt u met uw smartphone via het WiFi-netwerk. U profiteert hiermee van optimale dekking binnen de muren van uw kantoor.

Voor de realisatie van VoWiFi zijn 3 ingrediënten nodig:

  • Een stabiel WiFi-netwerk
  • Een geschikte telefonie-oplossing
  • Een goede integratie tussen beide

Zoals u ziet is VoWiFi dus zowel een oplossing op het gebied van internet als van telefonie. 

 

Bellen met hoogwaardige kwaliteit

U profiteert van de meest optimale verbinding. VoWiFi controleert namelijkcontinu welke verbinding het beste is. Door deze techniek schakelt de smartphone tussen het mobiele netwerk en het WiFi-netwerk. Zelfs tijdens gesprekken die u voert. Hierdoor voorkomt u een ‘krakende lijn’ door een slechte verbinding. 

 

Lagarde Groep

Voice over WiFi is zoals gezegd zowel een telefonie- als internetoplossing. Lagarde Groep is gespecialiseerd in beide en kan u daarom voorzien van passend advies en een professionele oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op https://www.aerohivewifi.nl/oplossingen/voice-over-wifi


© 2015 Lagardegroep, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.